Més de mig miler de tennistes en el circuit Rafa Nadal del Club Esportiu Valldoreix

Aquest campionat, que es juga en les categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení, es disputa del 23 de març a l'1 d'abril

El Club Esportiu Valldoreix, que cada any, i ja en van cinc, ha acollit una prova d'aquest torneig des de la seva creació, acull, a partir del divendres 23 de març fins al diumenge 1 d'abril, la tercera de les 8 proves del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre de tennis. Es jugarà a Valldoreix després que ja s'hagi jugat al RCT Barcelona-1899 i a Sevilla. Els millors jugadors i jugadores disputaran el màster a Mallorca, del 19 al 22 de setembre.

Categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení

Roger Badia, Bernat Gisbert, Joan Carles Pradell, Susana Herrada i J.F. Fernández. FOTO: Àlex López Puig

Les categories d'aquest campionat són sub-12 i sub-14 individual masculí i femení i les inscripcions, amb més de mig miler de jugadors i jugadores de diferents punts de l'Estat espanyol, ja s'han tancat. Es jugarà una fase prèvia del 23 al 26 de març i una fase final, del 26 de març a l'1 d'abril, quan es jugaran les finals, al matí. Durant la competició, l'organització desenvoluparà diferents activitats i dinàmiques per fomentar els valors.

La presentació de la prova s'ha fet aquest dilluns, 19 de març, al matí, al Club Esportiu Valldoreix, en un acte presidit per Susana Herrada, presidenta accidental de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, acompanyada del vocal d'Esports, Bernat Gisbert; J.F. Fernández, director del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT).

El tennista Rafa Nadal és qui impulsa aquest campionat de tennis formatiu que va a benefici de la Fundació Rafa Nadal i que compta amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Tennis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem