Mig miler de nens i nenes aprenen valors en la Festa de la Infància

En aquest esdeveniment lúdic-esportiu que organitza des de fa sis anys la Penya Blaugrana Sant Cugat hi han participat tretze entitats de diferents sectors, que han ofert activitats i tallers

La Festa de la Infància, que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha tornat a ser un èxit, tant pel mig miler de nens i nenes que hi han participat com per les 13 entitats de diferent perfil (ensenyament, entreteniment, gastronomia, reciclatge, assegurances i esport) que han ofert diverses activitats i tallers als joves santcugatencs. La ja sisena edició d'aquest esdeveniment lúdic-esportiu s'ha celebrat aquest diumenge, 12 de juny, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Un any més, l'objectiu d'aquesta iniciativa adreçada a nens i nenes de 0 a 12 anys, ha estat la d'aportar diversos valors als més joves. L'entrada ha estat, com sempre, lliure i gratuïta per a tothom.

Mira les millors imatges de la Festa de la Infància.

Entitats amb compromís pel jovent

L'Escola MAC Sant Cugat ha fet dues classes i una exhibició de l'equip campió d'Europa de taekwondo FOTO: Haidy Blanch

Les 13 entitats que hi han participat han estat Lu2, Teampartners, Dinamiks, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Qguay, Kids&Us Sant Cugat, Mots, Mc Donald's Sant Cugat, Deutsche Akademie, MAC Sant Cugat, Assegurances Generali Joan Bigorra, Mezzanotte i Gat Cugat.

També hi han col·laborat l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, Thinkinsport, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, el Bar Can Magí, i els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Cugat.cat.

4 escoles al torneig de futbol 7

Teampartners hi ha participat, un any més, amb la seva tradicional gimcana esportiva FOTO: Haidy Blanch

El tradicional torneig de futbol 7 de la Festa de la Infància ha comptat amb la participació de quatre escoles de Sant Cugat: Gerbert d'Orlhac (campió de les dues categories de 3r i 4t de Primària), Collserola, Thau i Santa Isabel. El centenar de nens que hi han participat s'han endut una medalla commemorativa.

Un any més, la Festa de la Infància ha tornat a evidenciar que la Penya Blaugrana Sant Cugat no és, només, una entitat esportiva, també ho és cultural, com ho demostra aquesta iniciativa.

Galofré: "És un acte de ciutat"

Esther Alós, Cristina Nieto i Joan Carles Galofré FOTO: Haidy Blanch

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Esther Alòs, són els directors de la Festa de la Infància. En declaracions al TOT Sant Cugat, Galofré ha afirmat que la Festa de la Infància "ja és un acte de ciutat. Cada vegada hi ha més nens i nenes, més famílies i més entitats que volen participar d'aquesta activitat. Nosaltres n'estem molt contents i, per això, ja tenim moltes ganes de repetir, i seguint millorant i ampliant l'oferta".

Durant la Festa de la Infància, Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha lliurat una samarreta de la selecció catalana de futbol a Cristina Nieto, l'autora del cartell d'aquesta l'edició 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem