Mig miler de nens i onze entitats fan gran la Festa de la Infància

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha tornat a organitzar, amb èxit, aquesta activitat lúdica

Mig miler de nens i nenes de Sant Cugat han gaudit aquest diumenge, 11 de juny, al matí, de la setena edició de la Festa de la Infància, que ha organitzat la Penya Blaugrana Sant Cugat al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Es tracta d'un esdeveniment lúdic i gratuït on 11 entitats de diferent perfil (ensenyament, solidaritat, entreteniment, gastronomia, medi ambient, salut, assegurances i esport) ofereixen diverses activitats i tallers a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys.

Les 11 entitats que hi han participat

En el torneig d'escoles de futbol-7 hi han participat 5 escoles i 10 equips. FOTO: Lali Álvarez

Les 11 entitats que no s'han volgut perdre aquesta gran festa han estat: Teampartners, MAC Sant Cugat, McDonald's, Lu2, MediFIATC, Centre Sanitari Can Mora. Mezzanotte, Associació Anita, Associació el Mussol, El Gat i Dinamiks. També hi han col·laborat l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, Running Vallès, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sorea, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, el Bar Can Magí, i el TOT Sant Cugat.

Durant la matinal, l'organització ha lliurat diferents obsequis a Cristina Nieto, autora, per segon any consecutiu, del cartell de la Festa de la Infància.

El torneig de futbol 7, un clàssic

El tradicional torneig de futbol 7 de la Festa de la Infància ha comptat amb la participació de 5 escoles de Sant Cugat (10 equips): Gerbert d'Orlhac, Collserola, Thau, Santa Isabel i Pi d'en Xandri. En el campionat de 3r de Primària la classificació final del torneig ha estat la següent: Santa Isabel, Gerbert d'Orlhac, Collserola i Thau. En 4t de Primària la classificació ha estat la següent: Santa Isabel, Gerbert d'Orlhac, Thau, Pi d'en Xandri, Collserola A i Collserola B. Els tres primers classificats de cada curs s'han endut una copa i tots els jugadors del torneig, una medalla commemorativa.

Galofré: "És un esdeveniment de ciutat"

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Esther Alòs, són els directors de la Festa de la Infància. Galofré ha assenyalat que la Festa de la Infància "és una festa de ciutat i cada any els nens i nenes de Sant Cugat l'esperen amb moltes ganes", amb l'objectiu "d'afegir sempre valors amb cadascuna de les activitats que han desenvolupat les entitats, la majoria de Sant Cugat, que de forma altruista i completament desinteressada han participat en aquest esdeveniment que ja és de ciutat".

Tots amb l'Associació Anita

Esther Alós ha assegurat que "estem molt contents. És una festa de valors, que volem transmetre, on les famílies en gaudeixen i els infants s'emporten un molt bon record. És una festa que ha de perdurar durant molts anys". Alós també ha destacat la presència, per primera vegada, de l'Associació Anita, contra el càncer infantil. "Ho hem de transmetre a les famílies i a la societat. Entre tots ho aconseguirem. I la millor manera és conscienciar als nens ja des de ben petits".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem