Obres a la ZEM Rambla del Celler pels World Roller Games

L'esdeveniment mundial de patinatge arribarà a Sant Cugat amb 3 competicions diferents d'hoquei patins i ja s'han iniciat les reformes del pavelló 2 per a optimitzar les condicions del terreny de joc

El pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler es prepara per a acollir els World Roller Games en la disciplina d'hoquei patins, una competició de patinatge que acollirà diferents tornejos entre les millors seleccions i atletes del món. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha iniciat unes obres per a condicionar l'espai a les necessitats del torneig, renovant la il·luminació de la pista i canviant la zona de tanques que rodeja el camp de joc.

No obstant això, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ja feia temps que havia sol·licitat aquest canvi, després que la Real Federació Espanyola de Patinatge notifiqués al club vermell-i-negre la necessitat d'adaptar la il·luminació per competir a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga.

 


Les rodes, protagonistes dels World Roller Games


Els World Roller Games són un esdeveniment mundial en el qual es competeixen fins a 11 seccions diferents dels esports de patins: l'alpí, l'artístic, el roller freestyle, el descens, l'inline freestyle, l'hoquei en línia, l'hoquei patins, el roller derby, l'scooter, la velocitat i l'skateboard.

Enguany, Barcelona acollirà els World Roller Games i Sant Cugat serà subseu, disputant-se els Campionats Intercontinentals en les categories de sub-19 masculí (entre el 29 de juny i el 4 de juliol) i en sènior, tant masculí com femení (entre el 7 i 13 de juliol). Així doncs, seleccions com Alemanya, Brasil, Moçambic o la Xina seran les seleccions protagonistes sobre el terreny de joc.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?