Primera posició del DSV - CV Sant Cugat en el conjunt de competicions estatals femenines base

El conjunt santcugatenc ocupa la primera posició d'un rànquing no oficial creat pel blog todovoley, un rànquing que puntua els diferents clubs que la darrera temporada han participat en campionats estatals

El DSV - Club Voleibol Sant Cugat copa la primera posició d'un rànquing creat pel blog todovoley, un blog històric que parla de les diferents competicions de volei a España. En aquest rànquing s'avaluen els clubs que participen en competicions femenines oficials en categoria base, en relació als campionats estatals.


Seguint la classificació en la darrera temporada, el creador del rànquing ha establert uns valors numèrics que són inversament proporcionals a la posició aconseguida en la classificació: com millor posició assolida en la classificació, millor valor numèric en el rànquing. 


Després de fer la suma de les 4 categories base (juvenil, cadet, infantil i aleví), el club santcugatenc empata amb el RGC Covadonga en la primera posició, amb 82 punts. Tanmateix, el club vermell-i-negre no té categoria aleví, cosa que reforça més aquesta primera posició.

Captura de pantalla 2018 07 18 a les 17.36.39


Tot i no ser un rànquing oficial, és un reflex del bon treball del conjunt santcugatenc en la base del club. Amb això, Toni Alemany, director tècnic del DSV - CV Sant Cugat apunta: "És una constatació de la gran feina assolida en els darrers anys amb els equips base. És molt complicat col·locar en les 3 categories un equip en la màxima competició".

 
Comentaris

Destaquem