Primera presa de contacte entre els jugadors de l'Atlètic Junior

El 16 d'agost, el nou conjunt començarà els entrenaments amb la fusió de jugadors dels dos equips que formen l'afiliació, el Junior FC i l'Athlètic Rubí

El nou conjunt, format de l'afiliació entre el Club Junior 1917 i l'Athlètic Rubí, començarà la pretemporada el pròxim dijous 16 d'agost per a preparar la temporada vinent. Tot i el descens del Junior FC la darrera temporada a 3a Catalana, l'ascens de l'Atlètic Rubí a 2a Catalana permet que el nou club pugui seguir en aquesta categoria, enquadrat en el grup 3.


Durant el transcurs de la pretemporada, l'Atlètic Junior FC jugarà vers la UD Molletense (el dissabte 18 agost), el FC Cardedeu (el diumenge 19 agost), el CF Unificación Llefià (el dissabte 25 agost) i el CF Caldes (el diumenge 26 agost). Tots ells seran en camp rival, a causa del canvi de gespa que s'està realitzant ara mateix en el camp de futbol.


Fusió de jugadors


El nou conjunt s'ha format d'una barreja de jugadors d'ambdós equips. Per part de l'Atlètic Rubí jugaren 11 jugadors: Dani Marín, Manuel Soler "Lolo", Jordi Albella, José Rios, Miguel Ángel Sánchez "Miki", David Escario, Carles Gago, Sergio Beas, Genís Torres, Adri García i Carlos Esteban.


D'altra banda, de l'equip que va disputar la darrera temporada amb el Junior FC jugaran 9 jugadors: Joan Garriga, Marc Crespo, Raül Ferrer, Nacho Moretones, David Bartomeus, Sergi Venegas, Ian Mosquera, Aaron Almansa i Álvaro Chamadoira.


A més, l'equip dirigit per Jordi López i amb Òscar Calopa com a segon entrenador, ha incorporat a Pablo Alonso (FC Sant Quirze) i Aleix Sánchez (UE Sant Andreu), ambdós formats a les categories inferiors del Junior FC, i a Ruy Gama (CP Sant Cristóbal). 


Primera temporada com a Atlètic Junior FC


En l'inici de lliga, l'equip visitarà al FC Begues, el diumenge 2 de setembre a les 12h, un equip que la darrera temporada va finalitzar tercer del grup 3 i debutarà a casa el següent cap de setmana, el dissabte 8 de setembre a les 18.30h, vers el Futbol Associació Espluguenc.


Per a Sergio Romero, president del club: "És un grup complicat, però sabem que competirem de valent. El nostre objectiu, veient la qualitat dels jugadors, és estar dalt. No obstant això, primer hem de cohesionar els jugadors i treballar intensament".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem