Prop de 300 atletes inscrits en la tercera Milla Solidària de Valldoreix

El canvi de data i la sortida i arribada d'aquesta cursa popular, les principals novetats

Prop de 300 atletes s'han inscrit en les diferents categories i curses de la tercera edició de la Milla Solidària de Valldoreix, que se celebrarà aquest diumenge, 20 de gener, al matí. L'organització lliurarà a tots els participants la bossa del corredor, amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa.

La principal novetat d'enguany és el canvi de data d'aquesta cursa que, fins ara, es convocava al desembre. El motiu, les moltes activitats que s'organitzen en l'època de Nadal. La Milla Solidària ha deixat de celebrar-se al desembre per fer-ho, ara, al gener. En les dues primeres edicions s'havia fet el 18 de desembre (2016) i 23 de desembre (2017).

L'organització va a càrrec de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, la direcció tècnica de la cursa, de l'empresa de Sant Cugat RunMagazine, i l'institut Arnau Cadell i la seva AMPA hi col·laboren.

Més canvis

Una altra novetat respecte a l'última edició és el punt de sortida i arribada d'aquesta cursa solidària i popular. Si fins ara la sortida i arribada s'havia ubicat al davant de l'entrada de l'institut Arnau Cadell de Valldoreix, ara serà al davant de la porta que dona accés a la pista poliesportiva del centre educatiu, tot i que el circuit no canvia.

Continua el suport a la campanya Cap Nen Sense Joguina

Un any més, la cursa col·labora amb la campanya Cap Nen Sense Joguina, que organitza la cadena SER Catalunya i que el 2020 celebrarà la seva ja 53a edició. Els atletes que prenguin part en la 3a Milla Solidària de Valldoreix podran col·laborar en aquesta iniciativa, ja de cara a l'edició del 2020 (durant tot el 2019 l'emissora recull joguines), portant joguines noves i sense embolicar.

3 categories

L'organització ha dissenyat 3 categories. La Milla Open -l'única categoria de pagament-, amb una distància de 1.609 metres, començarà a les 10 hores i està reservada pels corredors i corredores nascuts a partir del 2006. A les 10.30 hores es donarà el tret de sortida a la categoria Milla Inclusiva, per a persones amb discapacitat física i/o psíquica, amb un traçat de 1609 metres. Després d'aquesta cursa, l'organització donarà els 21 trofeus als millors classificats de la categoria Milla Open. I a les 11 hores es correran les curses infantils, adreçades a nens i nenes de 0 a 12 anys. En les categories prebenjamí, pares i nens 1 (de 0 a 1 any) i pares i nens 2 (d'1 a 3 anys) els joves hauran de recórrer 400 metres, mentre que les categories benjamí i aleví, 400 metres.

La Milla Inclusiva i les curses infantils, sense valor competitiu

Tots els participants de la Milla Inclusiva i les curses infantils, en les que es publicaran les classificacions tot i que l'organització no hi dona un valor competitiu i no hi haurà podis, rebran una medalla commemorativa. Tots els participants de la Milla Solidària de Valldoreix rebran un diploma commemoratiu.

L'organització també oferirà activitats per a les famílies, com inflables, tallers de pinta cares i d'animals, servei de guarderia, xocolatada i guarda-roba.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem