Prop de 300 participants en la 1a Milla Solidària de Valldoreix

La cursa s'ha celebrat aquest diumenge, 18 de desembre, als voltants de l'escola Arnau Cadell

Prop de 300 participants són els que han corregut aquest diumenge, 18 de desembre, en la 1a Milla Solidària de Valldoreix que s'ha celebrat amb un gran èxit.

Aquesta cursa s'ha sumat a la campanya solidària "Cap nen sense joguina" de la Cadena SER, que aquest any arriba a la seva 50a edició. Oriol Gracia, col·laborador de la cursa juntament amb l'EMD de Valldoreix, ha afirmat que "nosaltres també volem posar el nostre gra de sorra amb el recapte de joguines".

Cursa absoluta, inclusiva i infantil

Una de les curses en la 1a Milla Solidària de Valldoreix FOTO: Ale Gómez

Hi havia tres curses diferents com la cursa absoluta, la inclusiva i les milles infantils. La primera era per tots els públics i a més era una bona oportunitat per a la gent que li agrada corre de pressa i amb una distància explosiva com és una milla (1609 metres). A part d'això, també era una bona oportunitat perquè la gent que no està acostumada a córrer normalment ho fes una estoneta i tingués la seva primera experiència en una cursa.

El guanyador de la categoria absoluta masculina ha sigut el José Manuel Yáñez del Run Magazine Team  i l'Olga Álvarez del Club d'Atletisme Nou Barris, s'ha proclamat guanyadora en la categoria femenina.

Gràcies a la Fundació Anna Vives, que va cedir la seva tipografia per al cartell i la imatge de la cursa, van decidir fer una cursa inclusiva perquè tothom fos partícip. Aquesta cursa ha tingut molt bona acollida amb més de 60 participants.

Per acabar la matinal de running, també s'han fet milles infantils que van des dels que tenen 1 any fins als que tenen 12 anys. Els nens d'1 a 4 anys ha corregut amb els seus pares una distància de 400 metres i a partir dels 5 i 6 anys els nens han corregut pel seu conte una distància de 800 metres. 

Objectiu de la 1a Milla Solidària de Valldoreix

Aprofitant la convocatòria de gent a la cursa i l'assistència a aquesta, segons Gracia "l'objectiu era que portessin joguines que nosaltres després entregarem a la campanya de la Cadena SER i ells repartiran amb els seus reis mags durant els dies 7 i 8 de gener per hospitals i centres d'acollida per nens que ho necessiten".
 

 
Comentaris

Destaquem