Quarta victòria del DSV Club Voleibol Sant Cugat, que l'apropa a la permanència

Les de Rafa Ruiz, que han guanyat 4 dels últims 5 partits de la Superlliga Iberdrola, han superat en un partidàs a l'OSACC Haro Rioja Voley

Els 4 partits que el primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat en la Lliga Iberdrola ho ha fet en les últimes 5 jornades del campionat. Les de Rafa Ruiz han superat (3-0) l'OSACC Haro Rioja Voley, setè de 12 equips, aquest diumenge, 17 de febrer, a la tarda, al pavelló de Valldoreix. Amb aquesta tercera victòria consecutiva en la competició, el DSV CV Sant Cugat avança una posició en la taula i ara és vuitè amb 17 punts, a 4 punts de la zona de descens, que ocupen l'ESD Granadas de Elche (13 punts) i l'Emevé (7 punts).

Segona volta d'excel·lència

La segona volta del conjunt santcugatenc està sent espectacular. Dels 6 partits disputants, n'ha guanyat 4, i dels 18 sets en joc n'ha guanyat 16. S'ha imposat a l'ESD Granadas de Elche (3-0), al CV Emevé Lugo (3-1), al CV Madrid Chamberí (2-3) –en la primera victòria fora de casa-, i a l'OSACC Haro Rioja Voley (3-0), per 28-26, 25-17 i 25-20.

VOLEI CVSC 6153

L'americana del DSV CV Sant Cugat, Amanda Mckinzie, una de les protagonistes del partit. FOTO: Bernat Millet

Un dels millors partits de la temporada

En aquesta 17a jornada de Superlliga Femenina, el DSV CV Sant Cugat ha fet un dels millors partits de la temporada 2018-2019. En el primer set (28-26), molt igualat, els dos equips s'han llançat a l'atac, amb pocs punts en el bloqueig. Tots dos equips han fet massa errors en la sacada: 6 l'OSACC Haro Rioja Voley i 4 el DSV CV Sant Cugat.

El CV Sant Cugat, superior en totes les facetes

En el segon set, les santcugatenques han trencat el set amb una reacció que ha arribat amb el 12 a 11 en el marcador. Amb el 14 a 11, el tècnic visitant Alberto Avellaneda ha canviat la col·locadora amb l'objectiu de canviar la direcció del joc del seu equip i ha estat aquí quan s'ha estrenat en el partit la santcugatenca María Sanchís que, amb tot, ja no ha sortit en el tercer set. L'entrenador visitant també ha fet entrar en l'inici d'aquest segon set a Cassandra Strickland, que tot i donar-li un nou aire fresc a l'equip, no ha servit per superar un DSV CV Sant Cugat superior en totes les facetes. En els últims punts d'aquest segon set ha destacat l'aportació, amb els seus punts, de la internacional santcugatenca Aina Berbel.

En el tercer i últim set, les santcugatenques no han donat cap opció a una possible reacció al conjunt de La Rioja que, malgrat estaven sent superades per l'adversari, no han llençat la tovallola i han lluitat cada pilota del partit. L'OSACC Haro Rioja Voley arribava a Sant Cugat després de carregar-se al llavors segon classificat, l'IBSA CV CC0 7 Palmas, pròxim rival de les santcugatenques a Valldoreix, i haver guanyat a les santcugatenques en el partit d'anada per 3 sets a 0, en la sisena jornada de lliga.

VOLEI CVSC 6173

Aina Berbel ha jugat a un alt nivell. FOTO: Bernat Millet

Rafa Ruiz: "Aquest era el nostre moment i l'hem sabut aprofitar"

Rafa Ruiz, el tècnic del DSV CV Sant Cugat, ha assegurat després del partit que "hem plantejat el partit dient que els grans equips tenen moments i grans oportunitats, i aquest era el nostre moment, i l'hem sabut aprofitar. Hem agafat distància amb els rivals que tenim per sota a la taula. Estic molt content pel partit, ha estat un gran partit de voleibol".

Alberto Avellaneda: "El CV Sant Cugat ha fet un molt bon partit, nosaltres no hem jugat"

L'entrenador de l'OSACC Haro Rioja Voley, Alberto Avellaneda, ha explicat al TOT Sant Cugat que "el DSV CV Sant Cugat ha fet un molt bon partit, però quan li poses les coses tan summament fàcils a un rival que necessita els punts i que a casa sempre juga bé, doncs és un 3-0 ràpid i sense res a dir. No hem jugat, no hem sortit a la pista en cap moment".

5 jornades per acabar la Lliga Iberdrola

Quan falten 5 jornades perquè acabi la lliga de la màxima categoria estatal, el DSV CV Sant Cugat jugarà el seu pròxim partit el dissabte 2 de marc, a les 16.30 hores, quan rebrà el quart classificat, l'IBSA CV CC0 7 Palmas, que té 33 punts.

El juvenil del CV Sant Cugat, sisè en la Superlliga Junior

L'equip juvenil A del DSV CV Sant Cugat només ha pogut ser sisè dels 16 equips participants en la Superlliga Júnior Femení, que s'ha jugat a Guadalajara, del 14 al 17 de febrer. En el partit pel cinquè i sisè lloc, el DSV CV Sant Cugat ha perdut (3-2) amb el CV Haris (Tenerife).