Quatre escoles de Sant Cugat, al Campionat Nacional de Jugant a l'Atletisme

Uns 140 escolars de Sant Cugat han participat en el Campionat Local i Comarcal d'aquesta iniciativa de la Federació Espanyola d'Atletisme

Uns 140 escolars de Sant Cugat han participat en el Campionat Local i Comarcal de Jugant a l'Atletisme, una iniciativa de la Federació Espanyola d'Atletisme amb l'objectiu de promocionar aquest esport als centres d'ensenyament de l'Estat espanyol. El 12è Campionat Local i el 4t Campionat Comarcal del Vallès Occidental de Jugant a l'Atletisme s'ha celebrat aquest diumenge, 24 de febrer, a la tarda, al pavelló de Valldoreix. Ho ha organitzat l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i hi ha col·laborat el Club Muntanyenc Sant Cugat.

12è campionat local i comarcal jugant a l'atletisme esport infantil escoles sant cugat2

En el Campionat Local i Comarcal de Jugant a l'Atletisme s'han fet diferents proves. FOTO: Paula Galván

Classificacions

En categoria benjamí (de 2n, 3r i 4t de Primària), els 3 primers classificats han estat el Joan Maragall A, el Joan Maragall B i el Joan Maragall C. En aleví masculí (5è i 6è de Primària), els 4 millors equips (Ferran i Clua A, Joan Maragall A, Pins del Vallès A i Joan Maragall B) s'han classificat per a prendre part en el Campionat Nacional, en una data i seu encara per definir. I, en aleví femení (5è i 6è de Primària), també han aconseguit el bitllet per al Campionat Nacional el Joan Maragall A, el Joan Maragall B, el Turó de Can Mates A i el Joan Maragall C. El Campionat Estatal tindrà lloc el cap de setmana de l'11 i el 12 de maig, a Getafe (Madrid).

7 escoles

Hi han participat un total de 7 escoles. En benjamí (mixtes) hi han competit 50 nens i nenes, en aleví masculí, 50 i en aleví femení, 40. Els 5 integrants de cada equip han hagut de fer les següents proves: Cursa de velocitat 10x10 metres, llançament de javelina tova, doble salt a peus junts, llançament de pilota medicinal (2 kg alevins i 1 Kg benjamins), salt lateral a peus junts, cursa de relleus, cursa de relleus amb tanques i cursa d'obstacles i habilitats Gran Prix.

 

12è campionat local i comarcal jugant a l'atletisme esport infantil escoles sant cugat28

En el Campionat Local i Comarcal de Jugant a l'Atletisme hi han participat 7 escoles. FOTO: Paula Galván

Més informació
 
Comentaris

Destaquem