Racing Club i Rock Rovers, rivals complicats pel Junior FC en l'Euro Hockey League

Els francesos i els irlandesos formaran part del grup D junt amb l'equip blau-i-negre i els 3 buscaran la primera plaça de grup per a classificar-se per a la segona fase de competició, a l'abril

El primer equip masculí de l'hoquei sobre herba del Junior FC ja coneix els seus rivals en el seu debut a l'Euro Hockey League, la màxima competició europea. Els rivals seran el Racing Club de France i el Three Rock Rovers Hockey Club (Irlanda).


Els santcugatencs sortien com a caps de sèrie, en participar en una de les 4 lligues amb millor rànquing, junt amb Alemanya, Bèlgica i Holanda. És per això, que ja coneixien des de feia uns dies al grup en el qual estarien: el grup D. No obstant això, els faltava encara conèixer els rivals europeus amb els quals es jugarien l'accés a la segona fase de classificació, d'entre 8 clubs possibles.


Per a Roger Pallarols, tècnic de l'equip santcugatenc: "Ens han tocat dos rivals molt complicats. Són equips amb molta experiència i habituals en la competició. A més, ambdós tenen molt bona plantilla", comenta l'entrenador en relació al subcampió de la lliga francesa i al campió de la lliga irlandesa.


"Tanmateix, és un repte que encarem amb moltes ganes i la nostra intenció és quedar primers de grup per a poder participar en el KO 16", apunta el tècnic del Junior FC, en relació a la classificació per a la segona fase de competició.


Amb això, l'equip santcugatenc es disputarà la classificació a Barcelona, disputant els dos enfrontaments amb els equips que comparteix grup el dissabte 6 d'octubre i el diumenge del mateix més. En cas de classificar-se en la primera posició, el Junior FC accediria en el KO 16, la segona fase de competició que es disputarà a eliminatòries a partit únic en una mateixa seu a l'abril. 


Per ara, 12 equips ja s'han classificat directament, entre ells el Real Club de Polo de Barcelona i el Club Deportivo Egara, on les 4 últimes places sortiran dels primers classificats de grup d'aquesta fase inicial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem