Ricard Pérez i Ana Belén García guanyen les 5 Milles de les Milles de Valldoreix

Jota Serrano i Julia Sánchez han estat els campions de la cursa de les 3 Milles

El santcugatenc Ricard Pérez Bisbal, de la Unió Ciclista Sant Cugat, i Ana Belén García Rull, del Club Atlètic Granollers, s'han adjudicat, per primera vegada, la cursa de les 5 Milles de la 16a edició de les Milles de Valldoreix, aquest dissabte, 16 de març, al matí. Ricard Pérez ha completat un circuit urbà de 8.046 metres amb un temps de 26 minuts i 33 segons, i Ana Belén García, 23a en la classificació general, amb un registre de 32.19.

Mira les millors imatges de les 16es Milles de Valldoreix.

Ricard Pérez: “És una cursa força entretinguda i exigent, però molt bonica”

Ricard Pérez, triatleta de 36 anys, acaba de guanyar La Corriols del Vallès (la cursa de 14 quilòmetres), el 3 de març a Castellar del Vallès, i ha estat quart en la Marathon de la Costa Brava, el 10 de març, en la prova de 43 quilòmetres. El de Sant Cugat ha assenyalat que les Milles de Valldoreix “les vaig córrer una vegada en categoria aleví. És una cursa força entretinguda i exigent, amb moltes pujades i baixades. És dura, però molt bonica”. Per la seva banda, l'atleta de Granollers Anna Belén García té 39 anys i ha aconseguit, en la seva primera participació, una victòria.

El podi masculí de les 5 Milles l'han completat el santcugatenc Josep Díaz Carretero i Antoni Joan Solergibert Llaquet, i el femení, Alexandra Guadalupe Taopanta Siza i Ana Abuín. En aquesta categoria hi han participat 251 atletes, entre els quals cal destacar Bernat Gisbert Riba, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, que ha estat 16è amb un temps de 30.59.

cursavalldo24

Julia Sánchez Paton, del Cerdanyola Club d'Hoquei, ha guanyat la cursa de les 3 Milles. FOTO: Lali Álvarez

Jota Serrano i Julia Sánchez guanyen les 3 Milles

En la prova de les 3 Milles, amb 80 participants, els campions han estat Jota Serrano Muñoz (Associació AMISI) i Julia Sánchez Paton (Cerdanyola Club d'Hoquei) i han fet un traçat de 4.827 metres. Serrano, de 31 anys i de Barcelona, va finalitzar tercer en la prova de 5 quilòmetres en la cursa del RACC al Circuit de Catalunya el 2018, i la de les Milles de Valldoreix és el primer triomf del 2019, en la seva primera participació. Aquesta ha estat la tercera participació de Julia Sánchez, de 47 anys i de Cerdanyola del Vallès, en les Milles de Valldoreix, en les quals ha estat 12a en la classificació general.

Al podi masculí, també hi han pujat Albert Mas Montañés (17.39) i Blas Poveda Martín (17.44), mentre que en el femení ho han fet Margalida Puigròs Serra (21.21) i Ana Figueras Escalona (22.33).

cursavalldo20

El podi masculí de les 3 Milles, amb Jota Serrano, campió, a la dreta de la imatge. FOTO: Lali Álvarez

Entre les 5 i les 3 Milles hi han corregut 331 atletes. Als participants de les 5 i 3 Milles se'ls ha lliurat una bossa del corredor, amb una samarreta tècnica commemorativa de la marca Luanvi, i als de les curses infantils, un obsequi.

cursavalldo15

Entre les 5 i les 3 Milles de les 16es Milles de Valldoreix hi han corregut 331 atletes. FOTO: Lali Álvarez

 

 

Les curses infantils, amb 200 inscrits

En les curses infantils, que són gratuïtes, participatives i no competitives, s'hi han inscrit 200 nois i noies. L'organització no ha ofert cronometratge ni classificació final. Hi ha hagut 3 proves: l'Infantil 1, per a atletes nascuts entre els anys 2004 i 2007, que han fet 1.600 metres; l'Infantil 2, per a atletes nascuts entre els anys 2008 i 2009, que han corregut 1.000 metres, i l'Infantil 3, per a atletes nascuts entre els anys 2010 i 2013, que han completat 600 metres.

Bernat Gisbert: “Hem fet un salt de qualitat i estem contents”

Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, ha fet una valoració molt positiva de les Milles de Valldoreix. “Hem fet un salt de qualitat i estem contents. És un circuit entretingut perquè l'orografia de Valldoreix no és plana”, ha assegurat.

L'organització entrega un xec de 1.000 euros a la Delegació de Sant Cugat de l'AECC

L'organització de les Milles de Valldoreix -abans Milles Femenines de Valldoreix-, l'EMD de Valldoreix, ha lliurat un xec de 1.000 euros a la Delegació de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Aquesta prova atlètica oberta a tothom, i que és puntuable per a la Lliga Championchip, l'ha organitzat l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, amb la col·laboració del Complex Esportiu EMD Valldoreix, on s'ha ubicat la sortida i arribada d'aquesta cursa popular, en un circuit urbà. També hi han col·laborat el Valldoreix Futbol Club, el Club Handbol Valldoreix i l'escola Arnau Cadell.

cursavalldo25

Les 16es Milles de Valldoreix les organitza l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix. FOTO: Lali Álvarez

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem