Rivera-Bueno i Osoro-Brito guanyen el Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel

Les finals d'aquesta competició del Club Esportiu Valldoreix s'han vist en directe per streaming, a través del nou canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel, que ha estrenat, justament, amb aquest torneig

La parella Rubén Rivera-Toni Bueno, en la Primera Categoria Masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, en la Primera Categoria Femenina, s'han adjudicat la vuitena edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel al Club Esportiu Valldoreix, aquest diumenge, 22 de juliol, al matí. En la final masculina, Rubén Rivera-Toni Bueno han derrotat (6-4 i 6-4) a David Luque-Andrés Britos, i en la femenina, Aranzazu Osoro-Nela Brito a Anna Cortiles-Xènia Clascà, per 6-1 i 6-2.

En la seva primera temporada junts, Rubén Rivera-Toni Bueno ja han guanyat 3 Super Gran Slam, 2 Gran Slam i 2 Ors del Circuit Català de Pàdel de la federació catalana. Rubén Rivera (RC Polo), de 27 anys i que viu a El Masnou, ha assenyalat que "en la final hem estat molt sòlids" i que "fa molts anys que venim a jugar al CE Valldoreix i sempre ens tracten molt bé". Per la seva banda, el barceloní Toni Bueno (Slam Club de Collbató), de 27 anys, ha assegurat que "sempre estarem molt agraïts a aquest club perquè ens cuida de meravella, amb el welcome pack més gran del Circuit Català".

Osoro: "Estem molt contentes pel rendiment que estem tenint aquesta temporada"

Aranzazu Osoro, que en l'última edició, el 2017, ja va guanyar aquest torneig fent parella amb Paula Eyheraguibel, ha explicat que "estem molt contentes pel rendiment que estem tenint aquesta temporada, tant en el Circuit Català com en el World Padel Tour (WPT). Jugar al CE Valldoreix sempre és un plaer. La gent és molt afectuosa amb mi". D'altra banda, Nela Brito, exparella de joc de la santcugatenca Marta Marrero, ha explicat que "el Circuit Català ens va molt bé per mantenir la competitivitat pel WPT". Osoro i Brito han guanyat tots els torneigs que han disputat aquesta temporada del Circuit Català.

Les finals, amb un centenar de persones de públic, han comptat amb la presència de Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.