Robledo optarà a la reelecció de la Coordinadora i de la Unió Ciclista Sant Cugat

Rafa Robledo ha assegurat que "no em consta que hi hagi algú altre que es vulgui presentar ni a la Coordinadora ni a la Unió Ciclista"

Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i també de la Unió Ciclista Sant Cugat, es presentarà en les pròximes eleccions a la presidència d'ambdues entitats. "No em consta que hi hagi algú altre que es vulgui presentar ni a la Coordinadora ni a la Unió Ciclista", ha assegurat en declaracions al TOT Sant Cugat.

Les eleccions a la Coordinadora s'han de celebrar aquest 2019, en un període encara per definir. Robledo ha assegurat que "em presentaré perquè encara hi ha coses per fer. Vam començar molt avall i ara hem intentat anar pujant molt lentament".

Robledo: "M'agradaria resoldre el projecte del Bike Park"

Respecte a les eleccions a la Unió Ciclista Sant Cugat, que se celebraran a l'abril, Robledo vol seguir sent president perquè "m'agradaria resoldre el projecte del Bike Park, en el que fa 4 anys que hi treballo i per a mi ha estat dur. És dur començar un projecte, explicar-ho i fer-lo entendre als polítics, que és complex. No vull desaprofitar aquest treball fet i vull arribar fins al final. Personalment em fa molta il·lusió".
 

 
Comentaris

Destaquem