Robledo: "Si no hi ha un candidat a la Unió Ciclista, em presentaré a la reelecció"

Els més de 30 socis que han participat en l'assemblea ordinària del club han aprovat una modificació dels estatuts que permetrà a l'actual president a optar a la reelecció en les pròximes eleccions

L'assemblea general ordinària de socis de la Unió Ciclista Sant Cugat ha aprovat, amb només 2 vots en contra i 1 abstenció, una modificació dels estatuts que permetrà a Rafa Robledo, l'actual president, a optar a la reelecció en les pròximes eleccions a la presidència. Fins ara, els estatuts especificaven que el president només podia dirigir el club un màxim de dos mandats, que són els que fa que Rafa Robledo és al capdavant de l'entitat. Robledo ha explicat als més de 30 socis que han assistit a l'assemblea que "si no hi ha cap altra candidat, em presentaré a la reelecció, i si n'hi ha, no ho faré".
 

Rafa Robledo: "El bike park és el projecte de més futur que pot tenir el club"

Rafa Robledo ha detallat quin és el principal motiu que li ha fet prendre aquesta decisió: "Fa 4 anys que estic treballant pel club perquè es faci un Bike Park a Sant Cugat i en els pròxims 4 anys m'agradaria centrar-me a aconseguir que sigui una realitat. Per a la Unió Ciclista Sant Cugat el Bike Park és el projecte de més futur que pot tenir el club. Han estat moltes reunions amb l'Ajuntament i m'hi he implicat molt". Robledo també ha detallat que serà "un dels principals parcs ciclistes de Catalunya, amb un pressupost de 2,5 milions d'euros i una corda de l'equipament de 1.000 metres. El nou terreny -al costat de la ZEM La Guinardera- ja ha estat assignat per l'Ajuntament. L'Ajuntament va canviar l'espai on estava previst que s'instal·lés perquè l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres va fer molta pressió perquè no s'ubiqués al seu barri. Volem que la Unió Ciclista Sant Cugat gestioni aquesta instal·lació municipal. Triplicarem el nombre de socis, seguríssim".

El pressupost del 2019, de 90.350 euros

La Unió Ciclista Sant Cugat, amb l'assessorament de l'assessoria Tràmit de Sant Cugat, ha presentat un superàvit del 2018 de 3.336 euros i un pressupost pel 2019 de 90.350 euros, que han aprovat els associats. "El club va creixent i aviat passarem, de carrer, dels 100.000 euros de pressupost", ha dit Robledo.

Miquel París: "Tenim una important imatge exterior, però les coses de dins del club s'estan aigualint"

En l'assemblea, que s'ha celebrat aquest dissabte, 9 de març, al vespre, a la seu social del club, el soci Miquel París ha demanat al president Robledo que el funcionament del club se centri més en la gestió interna. "Tenim una important imatge exterior, però les coses de dins del club s'estan aigualint". Robledo li ha donat la raó al soci, però ha insistit en el fet que "la gestió interior vol dir tenir persones i en el dia a dia del club només hi som dos, jo i el gerent, l'Antonio Gregorio. La gestió és complex. És per això que, si segueixo sent president, hi haurà un vicepresident actiu". A banda d'altres socis, també hi han intervingut els expresidents Ramon Martos i José Maria Blasco.

358 socis i 7 seccions

En l'actualitat, el club té 358 socis i 7 seccions: carretera, BTT, triatló, les escoles de ciclisme, bike-trial i adults, i cicloturisme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem