Roger Adrià guanya la Volta Ciclista a Àlaba

Nova victòria del corredor de les Planes en la seva segona temporada com a amateur

Roger Adrià, de 18 anys, ha guanyat la Volta Ciclista a Àlaba Júnior, que s'ha fet del 20 al 22 de maig en 4 etapes, amb 115 participants. En la primera etapa, de 73,7 km, va ser 5è (amb 1 hora, 39 minuts i 46 segons); en la segona, de 68,9 km, va ser 4t (1.41.58); en la tercera, de 65,3 km, va ser 9è (1.23.45), i en la quarta, de 8,8 km, va ser 2n (11.41).

El ciclista de les Planes (club ciclista Huesca La Magia) ha explicat que "guanyar una volta és difícil perquè vol dir mantenir una regularitat en 4 dies. A més, he corregut la segona contrarellotge individual de la meva carrera esportiva".

Tercera prova de la Copa d'Espanya

Roger Adrià, al capdavant de la cursa FOTO: Agus Jaime

Roger Adrià participarà el pròxim diumenge 29 de maig en la tercera prova de la Copa d'Espanya en categoria júnior, que començarà a Navàs i acabarà a Sant Boi.