Roger Adrià, nou líder de la Copa Espanya Elit Sub-23 de ciclisme en carretera

És la primera victòria de la temporada del de Sant Cugat, de l'equip Lizarte, després d'una segona posició en la quarta prova de la Copa Espanya

El ciclista de Sant Cugat, Roger Adrià Oliveras, s'ha adjudicat la setena edició de la Ridley-Memorial Pascual Momparler, a Villanueva de Castellón (València), en la primera victòria de la temporada i en la 5a prova de la Copa Espanya Elit Sub-23, en la primera victòria de la temporada. En aquesta 5a prova de la Copa Espanya Elit Sub-23, el ciclista de les Planes ha completat els 163 quilòmetres de la cursa de ciclisme de carretera en 4 hores, 12 minuts i 40 segons. Amb aquesta victòria, el ciclista de l'equip Lizarte es converteix en el nou líder -de 90 ciclistes- de la Copa Espanya amb 360 punts, per davant de Kiko Galván, amb 322 punts, company a l'equip Lizarte. I ho fa per primera vegada aquesta temporada.

Roger Adrià Oliveras març 2019

 Roger Adrià -el quart per l'esquerre de la imatge- al podi de la Ridley-Memorial Pascual Momparler. FOTO: Equip Lizarte

Segon podi de la temporada

Aquest és el segon podi d'Adrià en la present campanya, després d'acabar segon en la quarta prova de la Copa Espanya Elit Sub-23, en l'Aiztondo Klasikoa, a Asteasu (Guipúscoa), el 17 de març, en un traçat de 102 quilòmetres i a només 1 segon del campió de la cursa, amb 102 participants.

Roger Adrià: "Ara espero mantenir el lideratge i seguir guanyant curses"

Roger Adrià ha explicat que "estic molt content i el balanç és molt positiu. Estic recollint els fruits de la pretemporada. Ara espero mantenir el lideratge i seguir guanyant curses".

A la 6a prova de la Copa Espanya Elit Sub-23, la Clàssica Ciutat de Torredonjimeno

Aquest diumenge, 31 de març, Roger Adrià correrà la 6a prova de la Copa Espanya Elit Sub-23, en la 35a edició de la Clàssica Ciutat de Torredonjimeno (Jaén). Les curses més destacades en què té previst participar el de les Planes és en la 57a Volta Ciclista a Navarra, del 29 de maig al 2 de juny, i el Giro d'Itàlia, també en la categoria sub-23, al juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem