Roger Adrià, subcampió d'Espanya de Carretera de contrarellotge Individual Sub-23

El ciclista de Sant Cugat, del club Lizarte, ha participat recentment al Giro d'Itàlia Sub-23

El ciclista de Sant Cugat, Roger Adrià, s'ha coronat subcampió d'Espanya de Carretera de Contrarellotge Individual Sub-23, aquest divendres, 22 de juny, a Vall d'Alba (Castelló). Adrià ha completat un recorregut de 19,5 quilòmetres amb un temps de 25.38.32, només superat pel gallec Martín Bouzas, amb un crono de 25.16.67. El tercer classificat dels 30 participants ha estat Joan Martí Bennassar, de les Illes Balears, amb 25.40.87.

Ha participat en el Giro d'Itàlia Sub-23

El ciclista de les Planes ha assenyalat que "venia d'una molt bona experiència al Giro d'Itàlia Sub-23, on en una de les 11 etapes vaig ser 9è i on vaig acabar 30è en la classificació general. Arribava al Campionat d'Espanya en bona forma i volia lluitar per fer podi".

El ciclista del club Lizarte, de 20 anys, també ha estat 8è de 63 participants en el Campionat d'Espanya de Ruta, entre Oropesa de Mar i Culla, aquest dissabte, 23 de juny, amb un recorregut de 161,5 quilòmetres. Adrià ha acabat a 3.46 del primer, el basc Íñigo Elosegui.

Ara, al Giro del Valle de Aosta (Itàlia)

En les pròximes setmanes, Roger Adrià participarà en el Giro del Valle de Aosta (Itàlia), en una temporada en la qual també ha estat tercer en la cursa de Beasain (País Basc).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem