S'obren les inscripcions de la 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat

Aquesta cursa popular de 10 quilòmetres es farà el diumenge 31 de desembre

Aquest dilluns, 4 de setembre, s'han obert les inscripcions per participar en la 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, que tindrà lloc el diumenge 31 de desembre, a les 17.30 hores. Les inscripcions tenen un cost de 16 euros (amb xip groc) i de 18 euros (sense xip groc) i l'edat mínima per participar-hi és de 16 anys. Les inscripcions presencials, que es podran fer a Sant Cugat, a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i a la botiga Running Vallès, i a Rubí, a la botiga Tot Running, s'obriran el dijous 2 de novembre.

El tret de sortida d'aquesta cursa popular de 10 quilòmetres, es donarà a l'avinguda Pla del Vinyet, a l'altura del Teatre-Auditori, i l'arribada serà a la rambla del celler, davant de l'Ajuntament. La cursa, amb el mateix circuit que el 2016, està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i els tres primers classificats absoluts masculins i femenins s'enduran un premi en metàl·lic.

L'organització sorteja inscripcions gratuïtes

La 19a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'organització sorteja inscripcions gratuïtes per aquells atletes que segueixin el compte d'Instagram (@santsilvestre) i pugin en el seu compte d'Iinstagram una fotografia de l'edició 2016 de la Sant Silvestre de Sant Cugat posant @santsilvestre i el hashtag #passioperlasantsilvestre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem