S'obren les inscripcions del 6è Campus Gemma Mengual de natació artística

A banda de la presència de la millor nedadora espanyola de tots els temps, el campus comptarà amb un equip d'entrenadores i entrenadors d'elit, com Mònica Boneu, Ceci Jiménez, Pau Ribes i Abel Gil

Ja es poden formalitzar les inscripcions del 6è Campus Gemma Mengual de natació artística, que es farà, un any més, al Club Esportiu Valldoreix, del 22 de juliol al 2 d'agost. La inscripció inclou un welcome pack, amb diversos obsequis de patrocinadors i col·laboradors, com un banyador i un casquet. Per a més informació cal adreçar-se al club. En l'última edició hi van participar 40 nenes.

El campus, per a noies i nois d'entre 8 i 15 anys

El campus serà de jornada completa, de 8 a 17.30 hores, obert a tothom, i està adreçat a noies i nois d'entre 8 i 15 anys que, com a mínim, tinguin nocions bàsiques de natació artística. L'stage ofereix diferents tècniques com la dansa, l'expressió, figures i remades (amb la utilització de càmeres subaquàtiques) i tallers d'entrades, costura, pentinats i maquillatge. Els divendres, al final de cada setmana, les participants oferiran una coreografia que presentaran als familiars i a tothom que ho vulgui veure.

MENGUAL 015

Gemma Mengual, en una foto d'arxiu del seu campus al Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Lali Puig

Mònica Boneu, Ceci Jiménez, Pau Ribes i Abel Gil, l'equip tècnic

La santcugatenca Gemma Mengual, membre de l'equip tècnic de la selecció espanyola absoluta de natació artística, comptarà amb un equip d'entrenadores i entrenadors de primer nivell, com Mònica Boneu, Ceci Jiménez, Pau Ribes i Abel Gil.

Mengual: "El principal objectiu és que aprenguin i treballin en equip"

En la presentació del campus, que s'ha fet aquest dimarts, 12 de març, al matí, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Mengual ha assenyalat que el principal objectiu del seu campus "és que les noies i els nois aprenguin, treballin en equip, més enllà de la competició, fet que aporta moltes coses".

A banda de la presència de la millor nedadora espanyola de tots els temps, Gemma Mengual, també hi han assistit Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del CAR de Sant Cugat; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva del CE Valldoreix.

Pradell: "Tenir a la Gemma Mengual és com tenir el Messi del futbol o el Nadal del tenis"

Joan Carles Pradell ha assegurat que "és un privilegi tenir a la Gemma Mengual, que és com tenir el Leo Messi del futbol o el Rafa Nadal del tenis. Representa els valors que tenim al Club Esportiu Valldoreix i a la BTT Tennis Academy".

Gisbert: "Mengual sempre s'ha mostrat identificada amb Sant Cugat i Valldoreix"

Bernat Gisbert ha destacat "la implicació del Club Esportiu Valldoreix i de la Gemma Mengual, que sempre s'ha mostrat identificada amb Sant Cugat i Valldoreix. Està molt implicada en el seu campus".

Badia: "L'èxit del Campus Gemma Mengual és la implicació de la Gemma i el seu equip de treball"

Roger Badia ha dit que el campus de la Gemma Mengual "és un bon tret de sortida de tota l'oferta esportiva de campus d'estiu (natació artística, tenis, pàdel i futbol) que oferim al Club Esportiu Valldoreix. L'èxit del Campus Gemma Mengual és la implicació de la Gemma i el seu equip de treball".
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem