Sant Cugat acollirà el Campionat Europeu de Boccia

Es necessiten 100 persones voluntàries per atendre les necessitats de la competició, que serà del 8 al 16 d'abril

Sant Cugat tornarà a acollir el Campionat Europeu de Boccia per Setmana Santa. Fa dos anys, el Vallès Occidental es convertia en la capital europea de la Boccia, un esport adaptat molt practicat a Catalunya.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l'Ajuntament de Sant Cugat estan buscant voluntaris per fer possible la competició, entre el 8 i el 16 d'abril, a les instal·lacions esportives de la rambla del Celler. És per això que es necessiten al voltant de 100 persones voluntàries que vulguin col·laborar en diferents àrees com l'àrea esportiva, el suport al voluntariat, la logística i el transport o la comunicació.

Els interessats poden emplenar el formulari per ser voluntari que trobaran a la pàgina web de la FECPC. Un cop enviat el formulari, els voluntaris rebran un correu electrònic confirmant el seu registre i es realitzarà una entrevista personal per ubicar adequadament a cada voluntari i per ajustar-se a la seva disponibilitat horària.

La Boccia

La Boccia és un esport que possibilita la participació de jugadors amb alt grau de discapacitat física. És un esport Paralímpic pel qual s'organitzen, també, campionats del món i altres competicions internacionals. Es pot jugar en diferents modalitats: individual, per equips i/o parelles.

Sant Cugat impulsa per la pràctica de l'esport com a vehicle per a la inclusió i per això col·labora en la realització d'aquest campionat juntament amb la FECPC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem