Sant Cugat acollirà la competició junior d'hoquei patins dels World Roller Games

Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, al municipi s'hi celebrarà la competició d'hoquei patins junior i algun partit de la categoria absoluta

A falta de poc més d'un any per als World Roller Games de Barcelona 2019, el TOT Sant Cugat ha pogut saber que al Pav 2 s'hi celebrarà la competició de la categoria junior d'hoquei patins. Els partits importants (fase final) de la categoria absoluta es faran a la mateixa Barcelona, però alguns enfrontaments es disputaran també a Sant Cugat. El centre neuràlgic d'aquesta gran festa de l'esport sobre rodes serà el Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquest mitjà ja va avançar fa més d'un any que Sant Cugat sería subseu dels Roller Games 2019.

La que acollirà Barcelona serà la 2a edició dels Roller Games -la primera es va celebrar a Nanjing el 2017-, un esdeveniment que agrupa fins a 11 modalitats esportives sobre rodes i en el que hi participen fins a 4.000 esportistes d'arreu del món. Segons ha pogut saber aquest mitjà de comunicació, les subseus que, tot indica que seran Sant Cugat i Vilanova, es presentaran el dissabte 9 de juny a l'assemblea de la Federació Espanyola de Patinatge.

L'organització dels Roller Games de Barcelona 2019 va a càrrec de la Fundació Roller Sports, impulsada entre la federació Espanyola de Patinatge i la Federació Catalana de Patinantge. Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, la presentació oficial, en la que es comunicarà oficialment que Sant Cugat serà subseu de l'esdeveniment, es farà el proper 4 de juliol a Barcelona, just un any abans del començament dels Roller Games, que es disputaran durant el juliol del 2019.

Fonts pròximes a la Federació Espanyola de Patinatge afirmen que encara hi ha alguns aspectes per definir, però el més probable és que només Sant Cugat i Vilanova siguin subseus dels Roller Games. Tot i això, cap la petita possibilitat que es decideixi fer alguna prova menys rellevant en d'altres localitats catalanes.

La selecció espanyola d'hoquei patins va ser la guanyadora en la categoria absoluta i subcampiona en la categoria junior dels World Roller Games 2017.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem