Sant Cugat Creix i la Fundació Blanquerna de la mà amb l'E4SLAB

Aquest nou projecte acadèmic de l'entitat santcugatenca pretén analitzar les dades aportades pels entrenadors i familiars dels esportistes dels 23 clubs vinculats amb l'Ethics4Sports

Sant Cugat Creix presenta l'E4SLAB, un nou projecte científic i internacional que, juntament amb la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Fundació Blanquerna, pretén millorar i evolucionar l'Ethic4Sports. Amb això, el nou col·laborador de l'entitat santcugatenca donarà un enfocament acadèmic i de recerca a la feina feta fins ara per Sant Cugat Creix.

Amb aquest acord de col·laboració, signat el dilluns 13 de maig, a l'Ajuntament, la Fundació Blanquerna analitzarà els més de 1.000 registres per part dels agents esportius (entrenadors i familiars principalment) recollits a la nova aplicació de Sant Cugat Creix, iCreix. En paraules d'Enric M. Sebastiani, representant de la Fundació Blanquerna: "És un projecte que es troba alineat a les nostres línies de recerca i pretenem ajudar amb una funció acadèmica, de recerca i de transferència de coneixement. D'aquesta manera, ens centrarem en l'anàlisi de les dades recollides per a suggerir possibles actuacions futures o orientar aquest nou treball conjunt".

Així doncs, l'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, el Tinent d'Alcalde i Regidor d'Esports, Eloi Rovira, el Secretari Acadèmic i professor del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Enric Maria Sebastiani, i membres de Sant Cugat Creix com l'actual president Mauri Benito o Miquel Martínez i l'expresident Albert Salarich. Amb tot, l'acord de col·laboració suposarà "un benefici per la ciutat que desitgem que vagi més enllà de la situació política actual en la qual estem, ja que parlem dels valors dels esportistes", com ha afirmat l'alcaldessa de Sant Cugat.

 

El projecte Ethic4Sports

Actualment, l'Ethic4Sports, un projecte liderat per l'Ajuntament de Sant Cugat i Sant Cugat Creix, compta amb la vinculació de 23 clubs, amb un total de 8.241 esportistes i 634 tècnics. La idea d'aquest projecte és potenciar valors com la solidaritat o la companyonia en el món de l'esport.

 

D'aquesta manera, les 23 entitats esportives que formen part de l'Ethic4Sports són: el Club Muntanyenc Sant Cugat, l'Escola de Patinatge Artístic Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, el DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Sant Cugat Futbol Club, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el CFU Mira-sol Baco, la Unió Ciclista Sant Cugat, l'Olympic Floresta Futbol Sala, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, el Club Junior FC, l'Handbol Sant Cugat, el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat, el Club Ball Esportiu Sant Cugat, el Club Esportiu Valldoreix, l'Associació Esportiva Institut Angeleta Ferrer, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Valldoreix FC.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?