Sant Cugat torna a acollir la Final Local i Comarcal dels Jocs Escolars de rítmica

En la competició, amb més de 600 persones al Pavelló 3, hi han participat 200 gimnastes

200 gimnastes (155 en conjunts i 45 en individuals) han participat en la Final Local i Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de gimnàstica rítmica, que s'ha celebrat, un any més, a Sant Cugat. Més de 600 persones ho han seguit en directe al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, aquest diumenge, 15 d'abril, a la tarda.

3 clubs i 2 escoles

Més de 600 persones han omplert les grades del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. FOTO: Lali Puig

Hi han participat dos clubs, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat, i dues escoles de Sant Cugat, el Ferran i Clua i l'European International School of Barcelona. També hi ha pres part el Club Gimnàstic Terrassa. Ho han fet en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior, en els nivells A i B. Les tres millors gimnastes, conjunts i duos s'han endut una medalla, com també ho han fet la resta de gimnastes participants. Les millors gimnastes participaran en la Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L'organització ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), amb la col·laboració del Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa.

La Final Local i Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de gimnàstica rítmica forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Hi han pres part 3 clubs i 2 escoles. FOTO: Lali Puig

 
Comentaris

Destaquem