Sant Cugat tornarà a acollir el Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7

Enguany és la 4a edició que se celebra aquest torneig a Sant Cugat amb tallers de sensibilització de bons hàbits

Sant Cugat acollirà el 4t Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 "Enganxa't als bons hàbits..." el dissabte, 6 de maig, a partir de les 21 hores al Camp de Futbol Municipal de Can Magí, i a partir de les 22 hores al Camp de Futbol de la ZEM La Guinardera.

El torneig, que té per objectiu apropar els bons hàbits i un oci nocturn alternatiu als joves, està adreçat a nois i noies d'entre 12 i 18 anys de tots els centres educatius de Sant Cugat, dels casals cívis i les diverses entitats culturals i esportives del municipi. 

Per a la realització del torneig es formaran dos grups, un de 1r d'ESO a 3r d'ESO, que jugaran al camp de Can Magí i l'altre per als nois i noies de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat, que jugaran a la ZEM de la Guinardera. Pel que fa als equips, el formaran entre 9 i 12 jugadors i haurà d'haver-hi 3 noies com a mínim. 

Les inscripcions són de 30 euros per equip i es poden formalitzar fins a les 20 hores del dimecres, 3 de maig, a l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), o al web.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha destacat l'oportunitat d'oferir un altre tipus d'oci entre els joves. "Vam veure en aquesta iniciativa l'oportunitat de descobrir un oci nocturn als joves alternatiu, i a l'hora de practicar l'esport i poder-los, d'alguna manera, donar les eines per afrontar temes com l'alimentació, la prevenció d'algun tipus de conductes nocives per la seva salut, entorn de les drogues, el sexe o les relacions interpersonals".

D'altra banda, gràcies a la col·laboració de l'empresa VAS, 6 equips podran gaudir el matí de diumenge, 7 de maig, d'una sessió gratuïta de salts en llits elàstics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem