Sara Bisbe: l'experiència de jugar a voleibol als Estats Units

L'exjugadora del Club Voleibol Sant Cugat, de 18 anys, està cursant estudis universitaris als EUA, amb una beca a la Universitat de Iowa

La jugadora santcugatenca de voleibol, Sara Bisbe Munté, de 18 anys, ha deixat Sant Cugat per anar a estudiar a la Universitat de Iowa, on hi té una beca que li permet compaginar els seus estudis -amb unes notes excel·lents- amb la pràctica del voleibol. Bisbe, que juga en la posició de punta (de 4), ha jugat amb el seu nou club, el Marshall Tigers, en la NJCAA, una competició d'agost a novembre que reuneix les universitats de la regió i que permet veure els partits per streaming. "He estat en el 7 ideal diverses jornades de lliga i he fet bones estadístiques", detalla Bisbe, que també assegura que "he pogut gaudir de bon voleibol". A l'exjugadora del DSV Club Voleibol Sant Cugat l'ha sorprès "com es prenen seriosament els esports aquí".

Viu a la residència del campus universitari, on ha nevat cada dia amb una temperatura de 13 graus sota zero.

Una experiència que recomana

Sara Bisbe és exjugadora del Club Voleibol Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

Bisbe detalla els motius que la van motivar a fer aquest canvi en la seva vida: "Sempre m'ha agradat viatjar i un dia em vaig plantejar el fet de cursar 2n de Batxillerat als Estats Units, amb un altre sistema educatiu". "Tot i que és molt dur viure molt lluny de casa, recomano aquesta experiència. M'agrada molt trobar-me amb diversitat de persones", assegura.

Malgrat que a 3r i 4t de Primària va jugar a handbol escolar, ja a 5è va fer el pas al voleibol a l'escola Pi d'en Xandri. A 6è de Primària va començar a jugar al CV Sant Cugat, on ha jugat des d'infantil de 1r any fins a arribar al juvenil A. Amb el club de la seva vida ha guanyat, entre altres títols, un Campionat d'Espanya de Clubs Cadet i una Superlliga Júnior.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem