Segona millor classificació en vuit temporades del Club Voleibol a Superlliga 1

El primer equip del DSV CV Sant Cugat ha finalitzat en una 8a posició de 12 equips

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit la seva segona millor classificació en les 8 temporades que ha militat a Superlliga 1 Femenina, amb una 8a posició de 12 equips. Val a dir que la temporada 2003-2004, el CV Sant Cugat va finalitzar la competició en la 10a plaça de 14 conjunts. La millor classificació del sènior A en la màxima categoria estatal va ser en la temporada 1995-1996 quan va ser 5è de 10 equips.

El segon equip català

En el que ha estat la seva vuitena temporada a Superlliga 1, el CV Sant Cugat és, després del CVB Barça -amb 9-, el club català que més vegades ha jugat aquest campionat, en el que també han jugat el RCD Espanyol (5), el Club Natació Sabadell (3) i el Sagrat Cor (1).

 

En aquesta temporada 2017-2018 a la Superlliga Iberdrola, el DSV CV Sant Cugat ha superat en la classificació l'altra club català de la lliga, el CVB Barça, que ha acabat 10è i antepenúltim amb 20 punts, 10 menys que el DSV CV Sant Cugat.

Ruiz: “Hem competit a un alt nivell”

El DSV CV Sant Cugat ha fet una bona temporada, la segona consecutiva a la Lliga Iberdrola, amb 30 punts i un balanç de 9 victòries i 13 derrotes. L'última jornada de lliga s'ha disputat aquest dissabte, 24 de març, a Valldoreix, i les santcugatenques han perdut (1-3) amb el Feel Volley Alcobendas. L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha explicat que “estic molt content de la temporada que hem fet. L'equip ha treballat molt bé. És un grup molt jove que ha competit a un alt nivell”.

Ruiz: “M'agradaria tenir objectius més ambiciosos”

Respecte a la seva continuïtat al capdavant de l'equip, Rafa Ruiz ha assegurat que “estic content i m'agradaria seguir”. Ruiz, que encara s'ha d'asseure's amb el club i parlar sobre la seva continuïtat, ha afirmat que li agradaria que els objectius esportius del club de cara la pròxima campanya 2018-2019 “fossin més ambiciosos. Hem d'intentar aspirar a aconseguir alguna cosa més, com jugar la Copa de la Reina en la que aquesta campanya ens hi hem quedat a només 1 punt. Hem vist que és un objectiu real i que ho podiem aconseguir”.

Taylor Paulson no seguirà

De les 12 jugadores que enguany han defensat el DSV CV Sant Cugat, la nord-americana Taylor Paulson no seguirà al club, ja que ha decidit deixar de jugar a voleibol i tornar als Estats Units. La resta de jugadores que han defensat el primer equip han estat: Aina Berbel, Sílvia Araco, María García, Marta García, Carla Moreira, Laura Alcalde, Magalí Montoro, Paula García, Andrea Bové, Sara Julián i Núria de León.

 
Comentaris

Destaquem