Sis medalles del Club Muntanyenc als Campionats de Catalunya Juvenil i Júnior d'atletisme

Ha estat campió el juvenil Ramon Adàlia; segones les juvenils Blanca Rius i Êllâ Bestué, i tercers, les juvenils Laia González i Nora Taher, i el júnior Darío Sirerol

El Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha penjat 6 medalles en els Campionats de Catalunya Juvenil i Júnior d'atletisme a l'Aire Lliure, competició que s'ha fet a Lloret de Mar aquest cap de setmana del 21 i 22 de juny.

En categoria juvenil, Ramon Adàlia Agustí és el nou campió de Catalunya en triple salt. Amb un salt de 14 metres i 49 centímetres ha aconseguit la seva millor marca personal. Segones han estat Blanca Rius Sansalvador i Êllâ Bestué Ferrera. Rius ho ha fet en la prova dels 800 metres (2.17.26), i Bestué, en salt de llargada (5.56).

El tercer lloc al català juvenil ha estat per a Laia González Call i Nora Taher Martínez. González ha estat bronze en els 400 metres tanques (1.05.60) i Taher també, però en la prova de triple salt (11.29). En aquest Campionat de Catalunya Juvenil, el CM Sant Cugat ha finalitzat en la 8a posició, entre un total de 48 clubs participants. En aquest català juvenil també hi ha pres part la santcugatenca Claudia Rofes Salcedo (FC Barcelona), que en la prova de javelina ha estat segona, amb un llançament de 34 metres i 89 centímetres.

En el Campionat de Catalunya Júnior, Darío Sirerol Jiménez ha acabat 3r en triple salt (14.30). 

Sis podis locals júniors
En el Campionat de Catalunya Júnior també cal destacar sis podis més d'atletes de Sant Cugat. Cora Salas, en dues ocasions, Katia Coquis Lossio i Nil Rodés Llorens s'han penjat la medalla d'or. Salas (FC Barcelona) ha estat campiona en triple salt, establint un nou rècord de Catalunya (13.07). També ha guanyat en salt de llargada (6.10) fent el rècord del campionat. Coquis (AA Catalunya) ho ha fet en javelina (36.34), i Rodés (AA Catalunya) en els 10.000 metres marxa (44.53.25).

Bernat Parpal Artigas i Guillem Requeno Simó han finalitzat en segona posició. Parpal (FC Barcelona) ho ha estat en perxa (4.30), i Requeno (FC Barcelona), en javelina (56.05).

Torres i Martínez, primer i segona al català promesa
El santcugatenc Sergi Torres Solà, atleta del FC Barcelona, s'ha coronat campió de Catalunya Promesa en la prova dels 400 metres tanques, assolint el rècord del campionat (47.77). La santcugatenca Paula Martínez Sanz (AA Catalunya) ha estat segona en els 100 metres tanques (14.70).

El Club Muntanyenc, tercer de 50 clubs al català cadet
El Club Muntanyenc Sant Cugat ha finalitzat en la tercera posició d'entre un total de 50 clubs al Campionat de Catalunya Cadet a l'Aire Lliure, que ha finalitzat aquest diumenge, 22 de juny, a Lloret de Mar. Després que part d'aquest campionat se suspengués el cap de setmana passat per culpa de la pluja, finalment s'ha pogut reprendre diumenge. El CM Sant Cugat ha aconseguit 2 medalles d'or i 2 de plata. Daniel Toro Ortiz i Gabriel Ballester Tataret han estat campions. Toro ha guanyat en triple salt (13.86) i Ballester en els 5.000 metres marxa (25.06.21).

En segon lloc han finalitzat Marc Salvatella Vidal, en javelina (40.50) i Rebeca Cortés Escudero, també en javelina (28.14).

González i López, or i bronze a l'estatal de veterans
Els atletes Manel González Solanes i Higinio López García, del Club Muntanyenc Sant Cugat, han pujat al podi en el 49è Campionat d'Espanya de Veterans, que s'ha celebrat del 20 al 22 de juny, a Huelva. González s'ha adjudicat el títol dels 400 metres M50, amb un temps de 54 segons i 56 dècimes, el que ha significat el rècord del campionat. López ha estat tercer en els 100 metres M50, amb una marca de 13.07.

 
Comentaris

Destaquem