T'has plantejat mai jugar a golf?

El club de golf està passant per un dels seus millors moments i afronta el futur de manera il·lusionant. Tots aquests anys d’història no els han tret la força.

El Club de Golf de Sant Cugat és una institució que forma part de la història de la ciutat. Amb més de 100 anys de vida, ha vist com Sant Cugat passava de ser un petit poble a l’altra banda de Collserola a ser la gran ciutat que avui tots coneixem.

El camp de golf va ser inaugurat fa poc més d’un segle per industrials anglesos que treballaven en el desenvolupament de la línia de Ferrocarrils de Catalunya per enllaçar el Vallès amb la capital. Una vella masia anomenada Can Mora és la que va donar orígens als terrenys del club. El Club de Golf Sant Cugat destaca per diversos aspectes, però el que més destaca de tots ells és la seva faceta social, amb partides de dòmino, bridge i mus o els trofeus per a matrimonis i pares i fills. Més del 65% dels socis del Club de Golf són veïns de Sant Cugat, cosa lògica tenint en compte que sempre han intentat afavorir l’entrada de ciutadans de la vila i veïns de la comarca al club per estendre la pràctica d’aquest esport.

Els terrenys del joc del club es troben al carrer de Villà, 79, a tocar tot just de la ciutat. El club es troba entre dos mons, per una banda limita amb l’àmbit urbà i per l’altre, el Parc Natural de Collserola, i s’erigeix com a màxima representació de l’entorn. Els terrenys del club són uns sòls de transició que constitueixen una barrera natural que frena el creixement urbà i que, alhora, aporta una diversitat biològica a l’ecosistema.

Totes les instal·lacions del club

El camp de golf va ser inaugurat fa poc més d’un segle per industrials anglesos FOTO: Artur Ribera

El club es troba avui dia en una situació immillorable i afronta el futur amb molta il·lusió i ganes de créixer encara més per difondre l’art del golf. Però a part d’aquest esport, el club també disposa d’altres serveis perquè la gent gaudeixi d’un servei complet: un gimnàs amb piscina oberta durant la temporada d’estiu, un pavelló infantil i un restaurant on es poden organitzar actes privats de tot tipus. 

El golf és un esport familiar amb molt contacte amb la natura i amb les condicions perfectes per mantenir-se en forma i relaxar-se.

Sergi Corretja, és el gerent del Club Golf Sant Cugat FOTO: A. Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem