Tant si ets un nen, com un adult, millora el teu tennis!

Experiència, il·lusió i professionalitat al servei de tots els jugadors

Quan es comença a jugar a tennis és important fer-ho al costat de professionals que tinguin un ampli coneixement de què és aquest esport, però que també dominin les tècniques didàctiques necessàries. D'altra banda és imprescindible disposar d'unes instal·lacions adequades i en perfecte estat per poder aprofitar al màxim cada minut a la pista. Si es compleixen aquests factors, i l'alumne s'ho passa bé, aprendre a jugar a l'esport de la raqueta pot ser una experiència sensacional.


Precisament a això es dedica l'escola de tennis Set Ball. A més, divideixen les seves classes en dues escoles diferents: la d'adults i la de nens. A l'escola de tennis d'adults, els jugadors podran aprendre tant a realitzar els gestos bàsics del tennis, com, si ja tenen les nocions bàsiques, a millorar el seu joc. Durant els entrenaments, es practiquen els cops tècnics, també a dirigir la pilota i, a banda d'això, també es farà treball mental per ensenyar a aguantar les diferents fases del partit.

A més, l'escola també fa treball mental per afrontar les diferents fases del partit, important per adquirir fortalesa mental per enfrontar-se a la pista de terra batuda. 

I pels nens...

Durant els entrenaments, es practiquen els cops tècnics, també a dirigir la pilota... FOTO: Cedida

L'escola de nens, en canvi, té diferents grups per assegurar que cada alumne pugui aprofitar al màxim les hores que inverteix. Hi ha el grup base, el grup pont i el grup d'alt rendiment. El primer està dividit per edats; el segon serveix per fer més suau el pas cap a la "semi professionalitat"; i el tercer està dividit en dos nivells, el segon dels quals és d'una exigència més que notable. Cal apuntar també, que a Set Ball tenen un grup de minitennis pels més petits. Disposen d'una petita pista de tennis adaptada per a ells, així com de raquetes i pilotes especials.


Un altre aspecte que també destaca d'aquesta escola de tennis és l'atenció que posa en educar a través de l'esport. És evident que els nens van a entrenar per aprendre a jugar, però aquestes estones a pista són moments molt adients per adquirir valors com la companyonia, el treball en equip, la seguretat en un mateix, l'esforç, la disciplina...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem