Torna la Sant Silvestre de Sant Cugat

La 19a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, 8a edició a Sant Cugat, es farà el diumenge 31 de desembre, a les 17.30 hores

La 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, també 19a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, se celebrarà el diumenge 31 de desembre, a les 17.30 hores, amb sortida a l'avinguda Pla del Vinyet, davant al davant del Teatre-Auditori. L'arribada d'aquesta cursa de 10 quilòmetres, amb el mateix circuit que el del 2016, tindrà lloc a la rambla del Celler, davant de l'ajuntament.

Aquesta competició atlètica, que està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme, l'organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. El patrocinador principal de la cursa és Catalana Occident Assegurances.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions on line es tancaran el dijous 28 de desembre. L'organització lliurarà una bossa d'obsequis dels patrocinadors i col·laboradors on hi haurà una samarreta tècnica de màniga llarga. Aquells que s'inscriguin abans del dijous 21 de desembre podran gaudir en el pitrall del seu nom personalitzat.

L'entrega de premis, el 12 de gener

El mateix dia de la cursa es lliuraran els premis als 3 primers classificats (masculí i femení) de la classificació general de la cursa. Posteriorment, el divendres 12 de gener, a les 19 hores, a l'ajuntament de Sant Cugat, es lliuraran la resta de premiats, per categories, per equips i també el primer i primera santcugatenca en creuar la línia de meta. Serà també llavors quan l'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips.

La 8a Sant Silvestre de Sant Cugat s'ha presentat aquest divendres, 15 de desembre, al migdia, a la Sala de Plens de l'ajuntament. L'acte ha comptat amb la presència de Joana Barbany, tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Cotrinas, vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme; Domingo López, president del Club Atlètic Barcelonès; Manuel Herencia, gerent d'Ondinauto; Daniel González, representant de Coca-cola, i l'atleta de Terrassa Jaume Leiva, guanyador de la Sant Silvestre els anys 2011 i 2015.
 

L'últim acte abans de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018

Joana Barbany, que ha corregut aquesta cursa, ha detallat que la Sant Silvestre "és l'últim acte abans que comenci el 2018 en què Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport" i que a Sant Cugat el running "està molt estès".

Jaume Leiva ha dit que aquesta cursa "és molt especial per a mi. És la primera cursa que vaig fer fa 18 anys, que són els que fa que el Domingo López és el meu entrenador". Leiva ha assegurat que "intentaré guanyar per igualar a l'Omar Ougzfi les tres edicions que ha guanyat".

Joan Cotrinas ha afirmat que aquesta Sant Silvestre té un circuit "molt maco i que, tot i que és dur, pels atletes és un privilegi corre aquesta cursa".

Domingo López ha insistit, un any més, que aquesta cursa "és la que dona més premis de l'Estat espanyol".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem