Tot a punt per a la presentació solidària del Sant Cugat Futbol Club

Es presentaran 43 equips, 37 en categoria masculina (525 jugadors) i 6 en femenina (105 jugadores)

El Sant Cugat Futbol Club presenta aquest dijous, 12 d'octubre, a les 20 hores, a la ZEM Jaume Tubau, els 43 equips per aquesta temporada 2017-2018, 37 en categoria masculina (525 jugadors) i 6 en femenina (105 jugadores). Ferran Benet seguirà sent el secretari tècnic del club, i Tono Cadevall el responsable del futbol femení. Jaume Pascual Pasqui ha deixat la coordinació esportiva del futbol-7 per dirigir la de futbol 11. La coordinació del futbol-7 la dirigiran Joel Bravo (aleví), Oriol Vidal (benjamí) i Oriol Fernández Peix (prebenjamí). El club té 75 entrenadors i entrenadores. Un any més, el club lliurarà 10 caixes de material esportiu a l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), en una presentació que esdevindrà galàctica.

Tots amb Aura Tomàs

L'acte comptarà amb la presència de la santcugatenca Aura Tomàs, que té paral·lisi cerebral infantil i que li afecta a la mobilitat, i que el passat mes de febrer va posar en marxa una campanya de recollida de taps de plàstic per tal d'aconseguir una cadira de rodes elèctrica, que té un cost d'entre 12.000 i 13.000 euros. Actualment, la campanya ja porta 3 tones de taps acumulades. En principi, la campanya estarà oberta fins a l'11 de novembre, coincidint amb el 18è aniversari d'Aura Tomàs. Les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau passa a ser un dels punts de recollida de taps de plàstic. Podeu trobar més informació de la campanya, així com els punts de recollida de taps al blog d'Aura Tomàs. 

Les personalitats que de moment han confirmat la seva assistència a l'acte són Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Josep Maldonado, president i fundador de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI); Ramon Agenjo, president de la Damm CF, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Futbol Club.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem