Tot a punt per al Campionat Comarcal de Jugant a l'Atletisme

En aquesta 12a edició del torneig participen equips de 5 membres en les categories benjamina i aleví de les diferents escoles del municipi i del Vallès Occidental

Arriba el 12è Campionat Comarcal de Jugant a l'Atletisme de Sant Cugat, una competició escolar per a fomentar la pràctica atlètica entre els nens i nenes de 2n a 6è de primària. Celebrada el diumenge 24 de febrer al Pavelló Esportiu de Valldoreix, en la jornada competiran esportistes benjamins i alevins inscrits al programa dels Jocs Esportius Escolars de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom.

En la competició, els diferents equips de 5 membres faran diferents jocs relacionats directament amb l'atletisme, com proves de velocitat, salts i llançament amb la intenció de potenciar valors com el treball col·lectiu, la solidaritat i la companyonia. Així doncs, es realitzaran un total de 8 proves durant la competició: cursa de velocitat 10x10 metres, llançament de javelina tova, doble salt a peus junts, llançament de pilota medicinal (2 kg alevins i 1 kg benjamins), salt lateral a peus junts, cursa de relleus, cursa de relleus amb tanques i cursa d'obstacles i habilitats GRAN PRIX.

A més, mentre en la categoria benjamina els equips podran ser mixtes, en la categoria alevina (5è i 6è) la competició es dividirà amb masculí i femení i els equips capdavanters assoliran la classificació pel Campionat de Catalunya de Jugant a l'Atletisme.
 

 
Comentaris

Destaquem