Una cinquantena d'entrenadors fan créixer el Campus Sant Cugat a l'Índia

Els entrenadors de futbol han arribat a 1397 jugadors i els de bàsquet, a mig miler de nois i noies

El Campus Sant Cugat a l'Índia, que enguany s'ha celebrat la seva cinquena edició, "ha tornat a ser un èxit". Jaume Garcia, director del campus, ha explicat que ha estat "fantàstic. La Fundación Vicente Ferrer (Anantapur Sports Academy) i l'Anna Ferrer ens han mostrat el seu agraïment per la feina que estem fent a l'Anantapur, aportant els nostres coneixements en futbol i bàsquet als nens i les nenes d'allà". Durant la seva estada a l'Índia, els entrenadors de futbol han arribat a 1397 jugadors (957) i jugadores (435), i els de bàsquet, a mig miler de nois i noies.

Nou projecte

En el 5è Campus Sant Cugat a l'Índia, els entrenadors de bàsquet han arribat a mig miler de jugadors. FOTO: Flickr Campus Sant Cugat a l'India

Amb l'objectiu de fer "un salt qualitatiu en el bàsquet", el Campus Sant Cugat a l'Índia ha proposat a la Fundación Vicente Ferrer -ho ha de fer encara a Moncho Ferrer- la construcció d'unes pistes de bàsquet, amb capital privat, amb el repte de fer créixer el bàsquet i organitzar una lliga reglada.

El Campus Sant Cugat a l'Índia, que és una iniciativa del Sant Cugat Futbol Club, s'ha celebrat del 14 al 27 de juliol, amb una expedició de 48 persones (46 entrenadors i entrenadores i 2 periodistes). A banda de tècnics del Sant Cugat FC, el CFU Mira-sol Baco, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat, en aquesta cinquena edició també hi ha participat un representant del Junior FC.

L'expedició de 48 santcugatencs del 5è Campus Sant Cugat a l'Índia, a l'Aeroport de Barcelona-El Prat. FOTO: Flickr Campus Sant Cugat a l'India

 
Comentaris

Destaquem