Una dotzena d'entitats participaran en la setena Festa de la Infància

Aquesta activitat lúdica i gratuïta adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys l'organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat, el diumenge 11 de juny, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí

Una dotzena d'entitats de diferent perfil (ensenyament, solidaritat, entreteniment, gastronomia, medi ambient, salut, assegurances i esport) participaran aquest diumenge, 11 de juny, de 10 a 14 hores, en la setena edició de la Festa de la Infància, una activitat lúdica adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquesta activitat, d'entrada gratuïta, l'organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Activitats i tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys

La Festa de la Infància l'organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

Es tracta d'un esdeveniment lúdic, on les entitats participants ofereixen diverses activitats i tallers als nens i nenes. En les últimes edicions, centenars de nens i nenes de Sant Cugat han participat en la Festa de la Infància. Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Esther Alòs, són els directors de la Festa de la Infància.

Les 12 entitats que hi participen

Les 12 entitats que hi participaran són: Teampartners, MAC Sant Cugat, McDonald's, Lu2, MediFIATC, Centre Sanitari Can Mora. Mezzanotte, Associació Anita, Associació el Mussol, El Gat, Dinamiks i Qbasket Sant Cugat. També hi col·laboren l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, Running Vallès, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sorea, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, el Bar Can Magí, i el TOT Sant Cugat.

5 escoles al torneig de futbol 7

El tradicional torneig de futbol 7 de la Festa de la Infància comptarà amb la participació de cinc escoles de Sant Cugat: Gerbert d'Orlhac, Collserola, Thau, Santa Isabel i Pi d'en Xandri.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem