VÍDEO: Ucraïna guanya la Intercontinental CUP per a persones amb lesió cerebral

La selecció ucraïnesa s'ha imposat al Brasil per 1-0

La selecció ucraïnesa s'ha imposat al Brasil per 1-0 en la final de la la Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, que s'ha celebrat aquest dissabte 10 d'agost a la ZEM Jaume Tubau. Prop de mil persones han assistit al partit que ha estat molt igualat i que s'ha decidit ben entrada la segona part. El campionat ha tingut lloc a la ciutat durant 15 dies i hi han participat 16 seleccions.

La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la importància que ha tingut per la ciutat acollir aquesta competició i ha valorat l'esforç dels futbolistes. "El missatge social que deixem als nostres ciutadans és que amb esforç es pot arribar a les metes", ha afegit Pellicer. A més, la tinent d'alcalde no ha descartat la ciutat per acollir en el futur una altra competició d'aquestes característiques. 

La Copa Intercontinental ha permès als primers 8 classificats accedir directament al Mundial d’aquesta especialitat futbolística que tindrà lloc l’any 2015. Espanya que també ha participat a la competició ha aconseguit el 15é lloc només per davant de Japó que va acabar últim. 

Una oportunitat
La celebració a Catalunya de la Copa és una oportunitat per apropar l’esport per persones amb discapacitat a la societat, trencar tabús i mostrar a la ciutadania de què són capaços els esportistes amb lesió cerebral. En aquesta mateixa direcció han treballat conjuntament la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, principal encarregada de l’organització, en col·laboració amb la federació espanyola; l’Ajuntament de Sant Cugat ha acollit l’esdeveniment i s’ha implicat en el procés del projecte.

 
Comentaris

Destaquem