Xifra històrica de jugadors en el Sant Cugat FC

El conjunt vermell-i-negre presentarà els 47 equips que enguany componen el club en una festa esportiva i solidària, a més d'entregar el premi del Personatge Santcu 2018

El Sant Cugat Futbol Club prepara divendres 12 d'octubre una festa esportiva i solidària on es farà la presentació dels 47 equips que componen el club vermell-i-negre. L'acte començarà a partir de les 20h a la ZEM Jaume Tubau i respecta la temporada passada, el conjunt santcugatenc veu incrementada la seva participació en 60 jugadors, arribant als 690 en total.


Així doncs, l'equip comptarà amb 41 equips masculins i 6 femenins. En categoria masculina, hi haurà 2 patufets, 6 prebenjamins, 10 benjamins, 10 alevins, 4 infantils, 4 cadets, 3 juvenils i 2 sènior (el primer equip juga a 1a Catalana), mentre que en la categoria femenina el club compta amb 1 benjamí-aleví, 2 infantils, 1 cadet-juvenil i 2 sèniors (el primer equip diputa a Preferent). A més, 68 seran els entrenadors encarregats dels diferents equips del club vermell-i-negre.


Projecte esportiu i educatiu


A més, com cada any, la presentació tindrà un caire solidari. El Sant Cugat FC iniciarà aquest any la 13a temporada col·laborant amb l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI) amb un projecte de recollida de material esportiu. Així doncs, la presentació servirà com a tret de sortida oficial per la recollida de material, una recollida que es durà a terme fins al Nadal.


A part, el club també participarà en un projecte amb la Fundació Asdent, una fundació pels afectats de la malaltia de Dent, una malaltia que afecta els ronyons i pot manifestar símptomes en la infantesa. És per això que la recaptació anirà a Nacho, un nen barceloní que pateix aquesta malaltia minoritària.


Com apunta Llorenç Santasusagna, president del club santcugatenc: "Assolim una xifra històrica. El nostre objectiu és dur a terme un projecte esportiu i educatiu, alhora que incidir en l'aspecte social".


Novetats de la temporada


El club enguany compta amb 4 conjunts més que la darrera temporada, els 4 conjunts que participaran en el nou projecte de Santcu Academy, un projecte on els jugadors aprendran el futbol i els seus valors, alhora que la pràctica de la llengua anglesa. Aquest projecte serà pioner en les terres catalanes i el portarà Jordi Furriol.


Amb això, l'equip tindrà 1 prebenjamí, 1 benjamí i 2 alevins, amb un total de 48 jugadors, repartits en equips de 12. Aquests equips entrenaran a l'escola Thau, tanmateix, competiran els caps de setmana a la ZEM Jaume Tubau.


A més, l'organigrama del Sant Cugat FC també comptarà amb una novetat: Joel Bravo assumirà la responsabilitat del futbol 7, tenint major protagonisme. D'altra banda, Llorenç Santasusagna seguirà en la presidència, Ferran Benet exercirà com a secretari tècnic, Tono Cadevall s'encarregarà de la secció femenina i Jaume Pascual s'ocuparà del futbol 11.


Espectacle de llum, color i música


A part de la presentació oficial dels 47 equips que componen el club de Sant Cugat, en l'acte es farà l'entrega del Personatge Santcu 2018, un premi en honor a la implicació i dedicació d'una persona propera i vinculada amb el club.


Com cada any, el Sant Cugat FC té preparat el tradicional espectacle de lluminositat, color i música i en ell estaran presents Carmela Fortuny (alcaldessa), Eloi Rovira (tinent d'alcaldia de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports), Francesc Folguera (directiu de la Federació Catalana de Futbol), Quim Triadum (president de les escoles Thau), Lancy Dodem (primer apadrinat natiu de la Fundació Vincenç Ferré) i Josep Maldonado (president de l'ONG ESI).
 

 
Comentaris

Destaquem