Ciutadans diu que els funcionaris de l'Ajuntament de Sant Cugat pateixen "extorsió"

El regidor de la CUP-PC l'ha acusat de mentider

Ciprian (Cs) al centre FOTO: Artur Ribera
Ciutadans diu que els funcionaris de l'Ajuntament de Sant Cugat pateixen "extorsió"
El regidor de la CUP-PC l'ha acusat de mentider

Ciprian (Cs) al centre FOTO: Artur Ribera

El portaveu de Ciutadans al plenari de l'Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha assegurat que funcionaris de l'Ajuntament pateixen "extorsió" de cara a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre. Ciprian ho ha assegurat durant el debat d'una moció en el ple d'aquest dilluns, 17 de juliol. Una moció que demana "el rebuig al referèndum il·legal" i que han presentat els grups municipals de Ciutadans i del PP.De la seva banda, el regidor de la CUP-PC Ignasi Bea ha acusat al membre de Ciutadans de mentider i l'ha instat a denunciar si sap algun cas de funcionaris que hagin patit extorsió. "Vostè menteix contínuament al ple. Deixi de fer servir massivament la mentida", li ha etzibat Bea.

 

Tot i això, més tard el compte de Twitter de Ciutadans ha fet una piulada explicant que Ciprian es referia que els funcionaris poden patir extorsió en el cas que l'Ajuntament de Sant Cugat col·labori en el referèndum, no que l'estigui patint ara. 

Comentaris
Cibora fa 9 mesos
Mentider compulsiu aquest individu dels Ciudadanos. Ni viu al poble ni en sap res de nosaltres els sancugatencs i juntament amb els resentits que el segueixen menteixen sempre, són males persones que s'han dedicat a anar escampant la llavor de l'odi a llocs que sempre havien estat espais de convivència i trobada com les AMPAS de les escoles, on s'han inventat que la llengua és un problema. Fastigós tot plegat, aquesta gent fan fàstic.