El PP vol sancionar les persones que posin llaços grocs pel carrer

"És una conducta inacceptable", argumenten els populars santcugatencs

El Pont del Diari, ple de llaços grocs FOTO: Cedida
El PP vol sancionar les persones que posin llaços grocs pel carrer
"És una conducta inacceptable", argumenten els populars santcugatencs

El Pont del Diari, ple de llaços grocs FOTO: Cedida

El Partit Popular de Sant Cugat vol que l'Ajuntament identifiqui i sancioni les persones que col·loquen llaços i altres elements de color groc a la via pública santcugatenca. Els populars justifiquen la petició per la "crispació" que genera la presència del color groc, que reclama la llibertat dels presos polítics, als carrers.

 

"És una conducta inacceptable", assegura el Partit Popular de Sant Cugat, que exigeix a l'Ajuntament que prengui les mesures necessàries per identificar i sancionar aquells que "infringeixen la normaitva posant llacets grocs" i "talli d'arrel el cercle viciós de posar i treure llaços per evitar situacions desagradables de confrontació".

 

El PP responsabilitza a l'alcaldessa de "garantir la seguretat i la convivència pacífica" i recorda la trifulca que va haver el 5 de gener quan una persona va començar a treure llaços grocs del pessebre de la plaça de Barcelona i van haver enfrontaments amb altres persones que li recriminaven.

 

Els populars també volen que la brigada municipal retiri "immediatament" de la via pública tot el material groc i netegi cartells i pintades. El PP justifica la petició en diferents articles de l'Ordenança Municipal de Sant Cugat relacionades amb la neteja de la via pública i actes incívics que la malmetin.Comentaris
990 fa 3 mesos
Encara que ens facin ràbia i fàstic, no caiguem en les provocacions, que a la fi és el que busquen, perquè sino, a qui pot molestar un llaç groc que demani la llibertat per a persones que no han sigut jutjades? St Cugat hauria de ser habitable per tots.
Josep fa 3 mesos
El PP no té votants i pel que escriu TOT tampoc representants ja que l'entrevista és anònima. Ni s'atreveixen a donar la cara els covards de la banda 155! Aixó sí que no els hi molesti la vista de tant groc. Doncs que s'aguantin els anònims denunciants.
Mariange fa 3 mesos
Que se aguante el Pp los lazos grocs ni molestan a nadie, con q criterio habla está gente violenta q da golpes de porra a quien vota pacíficamente, pero de q.van?. Que dimita de una vez el partido más capo, ladrón y corrupto de toda España. Fuera de Catalunya!.
Elisa fa 3 mesos
A ver señor regidor del PP ¿quien lo va a impedir? Usted y cuántos como usted? Poque creo que está más solo que la una ¿no? Aquí son ustedes residuales... Con todo el respeto eh!