Encara no saps on fer l'àpat de Nadal? Aquí tens les nostres propostes

Amb família, amics o companys de feina, podem tastar des d'àpats més sofisticats als més tradicionals

El TOT Sant Cugat t’acosta una sèrie de propostes perquè puguis celebrar les festes nadalenques de la millor manera possible. Amb família, amics o companys de feina, tastant des dels àpats més sofisticats, fins als més tradicionals i sense oblidar aquells plats que són tendència.

Can Gula: cuina innovadora

Els menús de Nadal de Can Gula destaquen per la millor cuina de mercat amb tocs d’innovació, en un ambient càlid i relaxat. El restaurant té diverses propostes de menús i menús tipus còctel per a grans grups, a més de preus especials en cocteleria.

Av. de Rius i Taulet, 120

93 488 43 85

Brau: la cultura del bon menjar

L’espai Brau Restaurant és ideal per celebrar les festes de Nadal, amb menús especials per a particulars i empreses en un entorn privilegiat i cuidat fins al mínim detall. Obren per Nadal i Sant Esteve amb un menú tancat i també amb menús per emportar-se.

Avinguda de la Guinardera, 11-13

616 770 867

Santamasa: Plats frescos i de tendència

El Santamasa proposa per a aquestes festes diversos menús per a grups, que es poden fer en alguna de les sales privades. El restaurant estarà obert totes les festes de Nadal. Podeu consultar la carta i els menús a

Av. de Lluís Companys i Jover, 50

936 75 03 77

Xarlot: Braseria-Cerveseria

Ubicat al SC Trade Center, Xarlot ofereix als grups espais reservats amb quatre menús de 22 €, 25 €, 27,50 € i 30 € amb plats per picar, segons a escollir, postres i una selecció de cerveses artesanals, fetes al mateix restaurant, entre elles la cervesa de Nadal.

Av. de les Corts Catalanes, 7

93 590 62 62

La Bolera: Brasa i cuina catalana

Un dels referents de la gastronomia local obre per festes les seves portes a grups d’empreses oferint menús variats. Amb la possibilitat de zones reservades, La Bolera, selecciona les carns de millor qualitat i les millors verdures i hortalisses.

Baixada d’Alba, 20

93 674 16 75

La Plaça: Tapes i molt més

la plaça

A tocar amb el Monestir el restaurant La Plaça ofereix menús tancats per a grups amb una àmplia carta que inclouen plats de brasa, cuina mediterrània i tapes. El lloc disposa de diversos salons per a les celebracions de grup.

C. de Santiago Rusiñol, 60

93 589 78 40

La Cantonada: Creperia-Restaurant

Ganes de celebrar l’arribada del Nadal o acomiadar l’any amb amics, família o companys d’empresa gaudint d’un menjar casolà amb ingredients de primera?

Menú i preu a l’abast de totes les butxaques a 17 €, 22 € i un menú criollo per 30 €

Plaça del Dr. Galtés,6, local 8

93 589 23 32

Més informació
 
Comentaris

Destaquem