contingut promocionat
Mugendo Martial Arts

Descobreix com et poden beneficiar les arts marcials

ESPAI PUBLICITARI. Practicar arts marcials aporta molts beneficis a totes les edats

Entrenar una art marcial té un impacte altament positiu en el desenvolupament emocional i físic, i beneficia la nostra seguretat personal. Per això, practicar Mugendo té molts avantatges, tant entre els més grans com entre els més petits.

Exercita tots els músculs del cos i augmenta velocitat i reflexos

Després de fer les primeres classes de Mugendo es notarà una millora en la coordinació i agilitat. Aquesta millora és gràcies a la combinació d’exercicis que es fan mitjançant moviments de braços i cames.

Es treballen exercicis de defensa, combinats amb entrenament físic, factor que incrementa els reflexos i els reforça de manera que permet automatitzar les respostes defensives.

Flexibilitat i potència corporal i més energia i vitalitat

Tenir una bona flexibilitat és una de les habilitats més importants per tenir un gran moviment corporal.

Cada vegada que s’entrena, el nivell d’energia corporal augmenta i crea més energia, d’aquesta manera augmenten les endorfines al nostre cos.

Millora la confiança i l’autoestima

Mugendo ajuda a guanyar confiança: primer mitjançant l’aprenentatge de tècniques de defensa personal, ja que aquestes milloren les habilitats per resoldre conflictes de manera segura. I, segon, com a resultat de l’entrenament s’està en millor estat físic.

Mantenir una autoestima alta i creure en un mateix són el resultat de veure cada dia la vostra millora.

Millor autocontrol

Gràcies a la pràctica de les tècniques marcials, dels exercicis aeròbics i dels estiraments, podem arribar a un control total del nostre cos. L’autocontrol mental treballa de manera semblant als músculs. Mugendo requereix molta atenció mental, aquesta atenció us ajudarà en l’autocontrol.

Pèrdua d’estrès, increment de la concentració i focalització

La reducció de l’estrès proporciona calma interior, fet que millora la relació cos i ment. Les classes de Mugendo equilibren aquesta relació, i com a resultat sorgeix de forma natural i constant l’increment de concentració i focalització que busquen tots els esportistes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem