Descobreix el cotxe perfecte per a tu

Garatge Ullés, el concessionari Nissan de Sant Cugat

Tens pensat comprar-te un cotxe petit, econòmic i de baix consum?, però no saps quin elegir. El nou Nissan Micra és el cotxe perfecte per a tu.

Aquí et deixem uns quants motius pels quals tens d’elegir-lo.

Motius per escollir-lo

Disseny i personalització espectacular tan en el interior com a l'exterior FOTO. Cedida
  • Disseny atlètic; aconseguit amb les seves formes exteriors i la seva grandària de 4 metres de llargada, el situen com el cotxe amb millor coeficient de resistència aerodinàmica dels cotxes de la seva classe, el que es tradueix en una optimització màxima de combustible.
  • Personalització: a part de ser un cotxe de que per allà on passi aconsegueixi que la gent es giri al passar, compte amb una personalització espectacular, amb 10 colors a elegir i 125 opcions, entre les que inclou vinils, llantes exclusives, tapisseries, accessoris, entre d’altres.
  • Tecnologia; hereta dels seus germans majors una càmera 360º i se suma a una tecnologia intel·ligent, amb sistema d’alerta de canvi de carril, d’anticol·lisió frontal, reconeixement de senyals, etc. Tot això controlat amb una pantalla tàctil de 7 polzades i sistema de navegació 3D per satèl·lit del sistema NissanConnect.
  • Àudio i so: gràcies el seu sistema de so firmat per Bose, ofereix una experiència de so 360ª, que s’escoltarà com si estiguessis en una sala d’un concert.

Garatge Ullés

Demana una prova, descarregat el seu catàleg per més informació o sol·licita la teva oferta a aquesta web de Garatge Ullés, el concessionari Nissan de de Sant Cugat.

Tres anys de manteniment, garantia i assistència!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem