contingut promocionat
Garatge Ullés

El cotxe elèctric com a alternativa intel•ligent i ecològica

ESPAI PUBLICITARI. Aquesta tipologia de vehicles s’està posicionat com al gran aliat per reduir les emissions de gasos contaminants

L’entrada al mercat d’aquest tipus de cotxes està sent lenta però no per això ha de ser menys efectiva ni acceptada. És possible que existeixin dificultats en l’accés a la informació, ja que el mateix fet que els vehicles elèctrics no hagin entrat de manera massiva al mercat fa difícil fer una anàlisi quantitativa de la situació actual.

La viabilitat econòmica està cada vegada més a l'abast de tothom, amb la intenció de reflexar una manera particular d'entendre el transport privat. Per exemple, estem parlant d’un estil de vida concret, que llança una imatge conscientment ecològica i respectuosa amb el medi ambient. Per això mateix, són moltes les empreses que els utilitzen per defensar una determinada imatge corporativa.

El cotxe elèctric és ideal per a zones urbanes, ja que la seva autonomia no es veu afectada i els guanys en eficiència energètica és major. També és cert que el fet de disposar d’un garatge propi es presenta com un context propici para introduir el cotxe elèctric endollable (no és estrany, doncs, que a zones com els Estats Units on totes les cases disposen d’un garatge privat les vendes de cotxes elèctrics siguin majors que en altres zones).

Solucions a petits inconvenients

La recàrrega dels cotxes elèctrics no té per què afectar a les xarxes elèctriques. Això és degut al fet que s’espera que la recàrrega s’efectuï a les nits per dos motius bàsics: d’una banda, en aquesta franja horària l’energia és més econòmica i, de l’altra, és quan les instal·lacions s’utilitzen menys.

Al mateix temps, l’inconvenient de la no sonoritat dels cotxes elèctrics i els atropellaments s’està reduint cada vegada més, ja que s’estan incorporant frens que emetin soroll quan un cotxe frena per, per exemple, deixar passar un vianant. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem