contingut promocionat
logo elia grupo

 

Els petits detalls són els que marquen la diferència

Especialistes en la creació de jardins amb gespa artificial

Les plantes són un aliat genial per fer que la teva casa ofereixi un toc original i únic que transmeti diferents sensacions. A més de ser un element que aconsegueix crear un espai agradable i ple de vida, també té una gran varietat de beneficis per a la nostra salut, com per exemple, redueix la temperatura a l'estiu i la manté a l'hivern, absorbeix les partícules contaminants de l'aire i aconsegueix que s'acumuli menys pols.

La jardineria vertical és l'últim en tendències, a Elia Jardineria aposten molt fort per aquest estil, tant per interiors com per exteriors, ja que és una gran solució per espais petits o sense sortida a l'exterior. Consisteix a aprofitar les parets per donar-los més vida, amb diferents elements i poder crear un espai únic en la teva llar, sigui dins o fora.

 

ELIA JARDINERIA BANNER 300X250

 

Elia Jardineria està especialitzada en la construcció i el manteniment de jardins des de fa més de 35 anys, tot amb assessorament expert i personalitzat per a cada espai. També són experts en gespa artificial per a grans i petites superfícies. Vols idees? Si no saps per on començar en el teu jardí, no dubtis i demana l'opinió dels millors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem