Fes-te lluir aquest estiu

Al saló de bellesa, tenda de cosmètica i perruqueria Elisabet Perfumeries, t'oferiran tot tipus de tractaments facials, corporals o de queratina per personalitzar el teu "look".

La personalització del teu estil, del teu “look”, comença sempre per un bon manteniment i tall de cabells, podent ser de formes i estils molt diferents.

Ara que s’acosta l’època de platja i piscina, és el millor moment per sometre’t a un dels tractaments més demandats de tots els salons de bellesa; la queratina.

Gràcies aquesta repararàs i nodriràs el teu cabell, protegint-lo d’agents externs com són el sol o les planxes. A més, mantindràs una cabellera més brillant i saludable que et farà lluir per allà on vaguis.  

Al saló de bellesa, tenda de cosmètica i perruqueria Elisabet Perfumeries, trobaràs aquest servei i molts altres. Dels quals cal destacar els seus tractaments facials i corporals, com són la pedicura, manicura, maquillatge entre d’altres.

Tot això amb productes de primeres marques, que podràs comprar a l'establiment per continuar la cura a casa. Si vols saber més d’ells, no dubtis en consultar el seu perfil de Facebook.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem