Fruites i verdures de primera qualitat

Fruites i verdures properes i ecològiques plenes de sabor

Si vols sorprendre a la teva família o als amics amb un àpat elaborat amb productes frescos i de primera qualitat a Sant Cugat Fruits t'ho posen molt fàcil. I és que l'establiment tenen una gran varietat i gamma de productes de primera qualitat, proximitat, plens de sabor i de diferents preus per tot tipus de segments. 

A més, l’equip s’esforça dia a dia per satisfer les necessitats dels seus clients el millor possible, oferint un tracte directe, pròxim, personalitzat i sobretot disposats a escoltar tots els dubtes i suggeriments dels seus consumidors. Bars, restaurants, escoles, càterings i guarderies tenen plena confiança per comprar productes de la tenda per poder elaborar els seus menús.

Ja tens la solució per a la teva compra, els trobaràs situats en el carrer Castillejos, 58 o a la rambla del Celler, 89 on podràs trobar tot el que necessitis, a més d'altres productes com vins, caves, formatges, olis, ous, fruits secs entre d’altres. A més i si no pots anar, l’establiment compta amb un repartiment a domicili. 

Fruita de primera qualitat i verdura ben fresca. FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem