Meccano Home: joguina i moble

La reconeguda marca de joguines Meccano ha proporcionat il·lusió, diversió i creativitat als nens des de fa dècades

A dia d’avui, l’empresa sorprèn amb la creació d’una línia de mobles.

La col·lecció Meccano Home compta amb un disseny absolutament flexible que permet l’adaptació a l’escala desitjada com si d’una joguina clàssica es tractés.

Amb un aspecte divertit i colorit, es tracta d’una col·lecció perfecta per a la decoració d’una habitació juvenil o per a una casa d’estil industrial.

Aquesta simpàtica idea de combinar les joguines amb el mobiliari de la llar sorgeix de l’associació entre la coneguda marca i l’empresa Achatdesign.com.

El resultat de la col·lecció és indubtablement fidel a la línia gràfica que caracteritza les joguines de Meccano.

Els colors (9 en total), els diferents sistemes de muntatge, així com els materials i els esquemes estructurals de les peces, compleixen àmpliament amb els codis de la marca i aporten a la col·lecció una aparença reconeixible.

La principal diferència amb el clàssic joc és l’escala. Amb una mida fins 14 vegades més gran, els mobles de Meccano Home es componen d’un total de 20 peces diferents creades específicament per a aquesta col·lecció. La combinació d’aquestes peces diverses permet aconseguir com a resultat cadires, taules, consoles i tamborets.

 
Comentaris

Destaquem