contingut promocionat
Garatge Ullès

Nissan Pulsar, el soci ideal per circular

Amb el model Nissan Pulsar la conducció és més segura i còmoda

El Nissan Pulsar és un vehicle que compta amb l'última tecnologia per garantir una conducció fàcil i senzilla. Garatge Ullès, concessionari oficial de Nissan, ofereix quatre motius pels quals aquest model és l'aliat perfecte.

1- La vida és més fàcil quan hi ha tecnologia que té cura de vosaltres.

Amb la càmera de visió 360º, el sistema d’anticol·lisió frontal i el control d’angle mort, el Nissan Pulsar té cura de la vostra seguretat i us allibera de l’estrès al volant.

2 - Està modelat per captar les mirades.

Combina les seves línies aerodinàmiques amb moderns i refinats detalls perquè gaudiu de l’experiència de viatjar i conduir amb la màxima seguretat i elegància.

3 - Gaudiu fins i tot dels viatges més llargs

Seieu, acomodeu-vos i relaxeu-vos: 692 mm d’espai per als genolls, el més gran de la seva categoria, perquè vosaltres i els vostres passatgers gaudiu de la més absoluta comoditat fins i tot en els viatges més llargs.

4 - És el vostre soci ideal per circular en ciutat de forma segura i àgil.

Des de places d’estacionament a qualsevol altre obstacle: al vostre Nissan no se li escapa res i s’assegura que a vosaltres tampoc se us escapi. Les seves càmeres i la seva còmoda pantalla a bord són aquell parell d’ulls addicionals que a vegades necessiteu perquè els vostres es mantinguin sempre fixos en la carretera.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem