contingut promocionat
GARATGE ULLÉS

Nissan Pulsar, un cotxe que no et deixarà indiferent

ESPAI PUBLICITARI. El Garatge Ullés, concessionari Nissan a Sant Cugat, et presenta el nou Nissan Pulsar, el nou compacte de la marca japonesa

Aquest cotxe té tot el que esperes d’un compacte: disseny atrevit i estètic, avançada tecnologia, confiança, sofisticació... És la síntesi perfecta de l’esperit innovador de Nissan. Descobreix quines són les seves característiques estrella.

Com és el Nissan Pulsar?

  • Interior ampli: aquest cotxe de 5 portes té més espai interior que mai. El sostre és alt, el conductor disposa d’un ampli espai i els passatgers del darrere tenen més espai entre els seus seients.
  • Detalls que el fan elegant: elegància i subtilesa són els dos adjectius que defineixen l’interior del cotxe. Materials de tacte delicat, recolza-braços a les portes, visibilitat panoràmica, clau intel·ligent, climatitzador dual... Tot això farà que l’experiència del viatge sigui inoblidable.
  • Pantalla de conducció: amb la pantalla de 5’’ situada al panell de davant del conductor farà la conducció molt més fàcil. L’aplicació mòbil NissanConnect permet accedir a tota mena d’informació i gaudir més del cotxe i el trajecte.
  • Càmera de visió 360º: les quatre càmeres del vehicle ofereixen una visió panoràmica del cotxe, facilitant així l’aparcament i ajudant a controlar les distàncies i espais del cotxe.
  • Maleter ampli: el maleter té una capacitat de fins a 1.385 litres. Els seients del darrere es poden baixar per obtenir una superfície més gran i plana.
  • Estil propi: el nou Nissan Pulsar ofereix una gran varietat d’equipaments per donar personalitat al teu vehicle.

On trobar-lo?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem