contingut promocionat
Garatge Ullès

Nissan X-Trail, l’aventura de conduir

ESPAI PUBLICITARI. Garatge Ullés és concessionari oficial de Nissan

Poder circular amb total seguretat és un aspecte imprescindible avui dia. Si a banda de la seguretat s’afegeixen el disseny i la comoditat, la circulació es converteix en la millor de les aventures, sigui per la muntanya o a la ciutat.

En el nou model de Nissan X-Trail trobaràs totes aquestes característiques. Amb un disseny exterior i interior sofisticat i modern, l’X-Trail compta amb la millor tecnologia per garantir la millor conducció.

La tecnologia X-Trail, dotada amb un gran sistema de seguretat a través d’avisos sonors i visuals, controla no només la conducció del mateix vehicle, sinó també els factors externs per avisar, en qualsevol moment al conductor de qualsevol situació adversa.

Però la comoditat de l’X-Trail no només la gaudeix el conductor, sinó que els seus ocupants poden experimentar les millors de les aventures en el seu interior. Amb una capacitat de set places i amb un la possibilitat de càrrega versàtil, els seus ocupants gaudiran d’un gran espai per viatjar i gaudir de les vistes exteriors gràcies a un sostre panoràmic practicable.

A Garatge Ullés, concessionari oficial de Nissan de més de 6000 m2 trobaràs aquest i tots els models que fabrica la marca japonesa de vehicles Nissan. 

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem